Διήμερο ξεφάντωμα στη Γαλανόβρυση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΑΔΟΣΙΒΙΑ (1) [1]Πλήθος κόσμου στο πανηγύρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αραδοσιβίων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή του Πάσχα και την Δευτέρα του Πάσχα – εορτή του Αγ. Γεωργίου – στην πλατεία της Γαλανόβρυσης. Ο κόσμος διασκέδασε μέχρι τις πρωτες πρωινές ώρες με τις ορχήστρες των: Αθ. Σαμόλαδου, Βασ. Μπαλογιάννη – (τραγούδι Βαγγέλης Αρσένης), και στην ποντιακή λύρα ο Μίλτος Κυριλλίδης.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γεώργιος Πασχόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ. Ν. Γάτσας, ο πρόεδρος του Δ.Δ. Γαλανόβρυσης Κ. Σαχινίδης, ο πρόεδρος του Δ.Δ. Στεφανόβουνου Κ. Βαφειάδης, ο πρόεδρος του Εθνογραφικού – Αγροτικού Μουσείου Αραδοσιβίων Κ. Σαχινίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Επ. Ελασσόνας Κ. Κυριλλίδης και ο πρόεδρος της Λαογραφικής – Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας Ι. Σαμώτας.
Στις εκδηλώσεις πήραν μέρος τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου με τις υπεύθυνες χοροδιδασκάλες κες Ελισάβετ Πάσχου και Σοφία Κέλογλου – Κυριλλίδου, το τμήμα ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού με χοροδιδάσκαλο την κα Ευαγγελία Στατήρη – Τζικούλη και το εφηβικό τμήμα του συλλόγου Γυναικών Τσαριτσάνης με χοροδιδάσκαλο τον κ. Αθ. Ζιώγα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί τον κόσμο και τους φορείς που στήριξαν την εκδήλωση , και τους πολιτιστικούς συλλόγους που πήραν μέρος με τα χορευτικά τους συγκροτήματα. Επίσης τους εθελοντές που βοήθησαν στο όμορφο πολιτιστικό διήμερο του συλλόγου και τον χορηγό «Αφοί Τσιάτσικα – Εμπόριο Ειδών Διατροφής» για τα αναψυκτικά προς τα παιδιά των χορευτικών.

Add Comment