Γιαννιτσά – Ελασσόνα 3-1 σετ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ !!! Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ  ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ  ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!!
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ !!! Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!!
Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε η ομάδα του ΓΣ.Ελασσόνας  από τα Γιαννιτσά στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.
Οι Ελασσονίτισσες για άλλη μία αγωνιστική εκτός έδρας δεν απέδωσαν τα μέγιστα και δίκαια διαμορφώθηκε το τελικό σκορ 3-1.
Απούσα για άλλη μία αγωνιστική εκτός έδρας η Μπούσια Σόφη που είχε υποχρεώσεις με την ομάδα του Στρατού.
Από την ομάδα του Βάιου Παναγιώτου, οι μόνες  που διακρίθηκαν  ήταν η Δίρβα και Πλιάκα, ενώ οι υπόλοιπες βρέθηκαν, σε πολύ άσχημη μέρα, με αποτέλεσμα η ομάδα να γνωρίσει την ήττα .
Μία ήττα που φέρνει την ομάδα 8 βαθμούς μπροστά από τα Γιάννενα _ έχουν όμως 5 αγώνες ακόμα- 3 στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.
Έτσι λοιπόν ο αγώνας του Σαββάτου με τα Γιάννενα στην Ελασσόνα, αποτελεί μονόδρομο για την Ελασσόνα, όπου θα κρίνει και οριστικά την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία
.

Διαιτητές: Δαλκιράνης-Λιοτόπουλος

Τα σετ: 3-1 (25-22, 25-22, 18-25, 25-20)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Τζούρος): Κωφίδου, Χατζηβασιλείου, Μιχαηλίδου, Μηνασίδου, Βούτου, Τόζογλου / Καβάλη (λ), Τσαβδάρη, Καραφωτάκη

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Παναγιώτου): Πλιάκα, Λίτσιου, Παπακώστα, Δίρβα, Κασσελούρη, Μπούσια Χ / Ζιάκου (λ), Γκαραβέλη, Παναγιώτου, Πέτσα

Add Comment