Πλήθος κόσμου στη Δολίχη για τις απόκριες

Την Τετάρτη 14/03/13 τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου συγκεντρώθηκαν και έκοψαν εθελοντικά πουρνάρια στην τοποθεσία ” Φωσκήνα” στη Δολίχη. Στο τέλος ο Σύλλογος τους πρόσφερε ψητό κρέας.
Το Σάββατο 16/03/13 (9:30 μ.μ.) άναψε ο καθιερωμένος “Νταμπρές” (φανός) στην κεντρική πλατεία. Με μουσική, τραγούδια και χορούς ο κόσμος που παρευρέθηκε απόλαυσε το πρόβειο κεμπάπ, αναψυκτικά και άφθονο κρασί που πρόσφερε ο Πολιτιστικός Σύλλογος.
[wpg_thumb]
Την Κυριακή 17/03/13( 6:30 μ.μ) στην αίθουσα ” Τάκης Τσιόγκας” απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δολίχης διοργανώθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά αποκριάτικο παιδικό πάρτι. Συμμετείχαν αρκετά παιδάκια διασκεδάζοντας ” με την ψυχή τους ” χάρη στο πλούσιο πρόγραμμα του κλόουν. Προσφέρθηκαν εδέσματα που ετοίμασαν οι γονείς, καθώς και δώρα στα παιδιά από τον πολιτιστικό σύλλογο Δολίχης.
Η εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας (18/03/13) πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα “Τάκης Τσιόγκας” του Πολιτιστικού Κέντρου λόγω του τσουχτερού κρύου και της έντονης βροχόπτωσης. Ο κόσμος που παρευρέθηκε ήταν αρκετός και είχε στη διάθεση του τη φασολάδα από τον πολιτιστικό σύλλογο, καθώς και χαλβά, ελιές, τουρσί, ψωμί και κρασί.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τα μέλη του και όχι μόνο για την εθελοντική εργασία που πρόσφεραν,  έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις με επιτυχία. 
Να τονιστεί οτι για ακόμα μια φορά  τα έξοδα των αποκριάτικων εκδηλώσεων καλύφθηκαν εξ ολοκλήρου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο.

Add Comment