Καλοκαιρινές εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα FOREST

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος FOREST στα πλαίσια των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων διοργανώνει  ξεχωριστές εκδηλώσεις  δείχνοντας για ακόμη μια φορά τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα…  Το 4ο Αθλητικό τουρνουά Ελασσόνας από 5 έως 20 Ιουλίου και το FORESTIVAL από 21 έως 23 Ιουλίου έσοδα των οποίων θα δοθούν στο Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης .
To τουρνουά θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 20 Ιουλίου και περιλαμβάνει τα εξής αθλήματα Beach-volley, Basket, ping-pong,  Ποδο-volley, tennis και τάβλι  δίνοντας την δυνατότητα σε νέα άτομα να βρεθούνε πιο κοντά  στον αθλητισμό και στο περιβάλλον μιας και το τουρνουά διοργανώνεται στο περιαστικό δάσος της Ελασσόνας.
Με το τέλος των τουρνουά την σκυτάλη παίρνει ένα μουσικό Festival το FORESTIVAL από 21 έως 23 Ιουλίου που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή φορά και περιλαμβάνει πολύ μουσική,  free camping (στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο),  έκθεση φωτογραφίας, ζωγραφικής, διάφορα event καθώς και πολλές εκπλήξεις.
Καλούμε όσους θέλουνε να πάρουνε μέρος στις εκδηλώσεις ή να πάρουνε μια γεύση από το τι πρόκειται να συμβεί να επισκεφτούν  την ηλεκτρονική μας διεύθυνση στο www.forestival.gr

Add Comment