Ενημερώσεις από την ΑΕΝΟΛ για το ΠΑΑ

Η Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε., στα πλαίσια της 2ης ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ για την υλοποίηση Ιδιωτικών Επενδύσεων στο πλαίσιο των Μέτρων 311, 312 και 313 του Άξονα 3 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (ΠΑΑ) 2007–2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» πραγματοποιεί, σε συνεργασία με τους Ο.Τ.Α. που ανήκουν στην περιοχή παρέμβασης του προγράμματος, ενημερωτικές συναντήσεις – συγκεντρώσεις δημοσιοποίησης των στόχων και των δυνατοτήτων που παρέχονται στον τοπικό πληθυσμό από την εφαρμογή του.
[wpg_thumb]
Στα πλαίσια αυτών των ενημερώσεων στελέχη της Α.Ε.ΝΟ.Λ. A.E. παρευρέθηκαν σε ενημερωτικές συναντήσεις στο Βλαχογιάννι, στο Λιβάδι, στη τοποθεσία Χάνι Χατζηγώγου, στην Τσαριτσάνη και στον Πυργετό, όπου ανέλυσαν το Πρόγραμμα και τις δυνατότητες συμμετοχής που έχουν οι πολίτες σ΄ αυτό, χορηγώντας παράλληλα ενημερωτικό υλικό στους συμμετέχοντες ενδιαφερομένους.
Σήμερα Τετάρτη 13/03/2013 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στην Αγιά στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα» στις 7:00μ.μ.
Καλείται ο πληθυσμός των Δήμων να συμμετάσχει στην καμπάνια ενημέρωσης, ώστε να πληροφορηθεί υπεύθυνα για τις επενδυτικές ευκαιρίες που δρομολογεί η 2η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ για την υλοποίηση Ιδιωτικών Επενδύσεων στο πλαίσιο των Μέτρων 311, 312 και 313 του Άξονα 3 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (ΠΑΑ) 2007–2013, για τους κατοίκους και την οικονομία του Νομού.

Add Comment