Μαζί με τους αγρότες γονείς-κηδεμόνες

ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

Μαζί με τους αγρότες και αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα τους τάσσονται γονείς – κηδεμόνες του Γυμνασίου – Λυκείου Καλλιθέας. Χαρακτηριστικό είναι το ομόφωνο ψήφισμα του Συλλόγου Γονέων – Κηδεμόνων Γυμνασίου – Λυκείου Καλλιθέας, σε πρόσφατη συνεδρίαση του, που αναφέρει:
«Σήμερα που εκδηλώνεται στην περιοχή μας αλλά και σ’ όλη τη χώρα η αγωνιστική διάθεση των φτωχών και μεσαίων αγροτών, εμείς οι γονείς όντας οι περισσότεροι αγρότες δεν μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι.
Δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στο δίκαιο αυτό αγώνα με κύρια αιτήματα την ίδια την επιβίωσή μας, κόντρα στις επιλογές που μας θέλουν νεοκολίγους και ξεσπιτωμένους.
Η ικανοποίηση των αιτημάτων όπως διαμορφώθηκαν από τον συντονισμό των μπλόκων Πανελλαδικά, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορούμε να καλλιεργήσουμε. Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορούν τα παιδιά μας να συνεχίζουν στα σχολειά, απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει και το σχολείο μας.
Καταδικάζουμε την αδιαλλαξία της κυβέρνησης, καθώς και την προσπάθεια καταστολής του αγροτικού κινήματος.
Καλούμε παράλληλα τους γονείς των άλλων σχολείων της περιοχής να ταχτούν αλληλέγγυοι με τον δίκαιο αγώνα των αγροτών».
Το ψήφισμα υπογράφουν οι: Κατής Σ.(πρόεδρος), Γκόλτσιου Φ. (αντιπρόεδρος), Γκαρλέμου Ε.(γραμματέας), Βαλιώτης Ν., Βραγγαλή Σ., Θαμνόπουλος Γ., Παππακυριάκου Μ.

Add Comment