Κανταδόρικη βραδιά στο Βόλο με ελασσονίτικο χρώμα

«Δεν πάω σπίτι μου απόψε…»

Την τσικνοπέμπτη και φέτος για 3η χρονιά οι Βολιώτες «δεν θα πάνε και πάλι …..σπίτι τους..!» ,αφού η καντάδα και οι νοσταλγικές μελωδίες έχουν και πάλι το λόγο ,στην πρωτότυπη εκδήλωση με την οποία υποδέχεται ο Βόλος την Αποκριά , με μια μεγάλη συνάντηση φωνών,των καλύτερων χορωδών αλλά και των κανταδόρων της πόλης .
Πρόκειται για ιδιαίτερης αισθητικής εκδήλωσης ,όπου απίστευτοι κανταδόροι θα μας θυμίσουν τις καλύτερες καντάδες που συντροφεύουν τους ερωτευμένους πολλών γενεών ,αλλά και αξέχαστα τραγούδια της Αποκριάς και του κρασιού ,σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση γεμάτη κέφι ,μουσικές ,τραγούδια ,καντάδες, χρώματα, happenings.
Η εκδήλωση αυτή, που γίνεται για 3η χρονιά στο Βόλο ,μετά την εντυπωσιακή επιτυχία των δύο πρώτων ετών και την εξάντληση των καρτών, έχει τίτλο «Δεν πάω σπίτι μου απόψε….», και θα γίνει στην φιλόξενη σάλα της «ΦΙΛΙΑΣ ΓΗΣ» ,που βρίσκεται στο δρόμο Βόλου –Άλλης Μεριάς ,την Τσικνοπέμπτη 7/3/2013 και ώρα 8.30 μ.μ. .
Συνδιοργανωτές της βραδιάς είναι ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας ,η περίφημη Βολιώτικη Χορωδία και η εξαιρετική Χορωδία των Εκπαιδευτικών Ν. Μαγνησίας ,που έχουν ως Καλλιτεχνική Δ/ντρια την γνωστή στο χώρο των χορωδιών κ. Στάσα Τζάλλα .
Όσοι θέλουν να προμηθευτούν Κάρτες Συμμετοχής (Συμβολική τιμή εισόδου 15 € που περιλαμβάνει τα πάντα δηλ. Πλήρες μενού,αναψυκτικά ,άφθονο βιολογικό κρασί των «θεών του Ολύμπου») ,θα πρέπει να επικοινωνήσουν απαραίτητα με τα Δ.Σ των διοργανωτών στα τηλέφωνα 6974-881944 Κ. Σκριάπας , 6938-318195 Γ.Τουφεξής, 6947-024547 Μπάμπης Σκυργιάννης ,όπως ,επίσης και από το Κατάστημα Γραφικές Τέχνες Α4 Print –Ελ.Βενιζέλου (Ιωλκού) 54 Α-Βόλος- Τηλέφ. 24210-24442.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους ,όσους αγαπούν τις δυνατές συγκινήσεις μέσα από τα αξέχαστα τραγούδια της καντάδας ,του κρασιού και της Αποκριάς.
Σημειώνεται ότι οι συνδιοργανωτές της μεγάλης αυτής βραδιάς , συνέπραξαν και άλλες φορές κατά το παρελθόν ,όπως το καλοκαίρι (Ιούνιος 2010),στο μεγάλο αφιέρωμα στον Μ. Χατζιδάκι ,σε μια μοναδική συναυλία στο Ανοιχτό Θέατρο Βόλου ,όπου τιμήθηκε και η Μαρία Φαραντούρη, αλλά και πέρυσι (2012) στο μεγάλο αφιέρωμα για τον Ελληνικό Κινηματογράφο .

Add Comment