Μεγάλος «απών» …ο κιθαρίστας Θοδωρής Χαρός!

ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

Συγκίνηση και ευαισθησίες στο αφιέρωμα – εκδήλωση μνήμης της Μουσικής Σχολής Ελασσόνας του κ. Δημήτρη Τσιαβέ. Μεγάλος «απών» της βραδιάς…ο κιθαρίστας – καθηγητής της Σχολής Θοδωρής Χαρός, που «έφυγε» σε ηλικία μόλις 36 χρονών ξαφνικά από την ζωή, τον Οκτώβριο του 2010.
Ο ταλαντούχος βιρτουόζος της κιθάρας συνεργάστηκε με την Μουσική Σχολή Ελασσόνας από το 1997, δίδαξε τα μυστικά της κλασσικής κιθάρας σε εκατοντάδες Ελασσονίτες και όχι μόνο, που θα τον θυμούνται για πάντα, και άφησε πίσω του σπουδαίο έργο στο χώρο της μουσικής παιδείας και ανεκτίμητες παρακαταθήκες.
[wpg_thumb]
Στην Αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Βασίλη Φαρμάκη» της Ελασσόνας βρέθηκαν: ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας, δημοτικοί σύμβουλοι, συγγενείς και φίλοι του, καθηγητές μουσικής, εκπαιδευτικοί, σπουδαστές του και φίλοι της μουσικής και της κλασσικής κιθάρας, που ξαναθυμήθηκαν τον Θοδωρή.
Στην εξαιρετική βραδιά για τον Θοδωρή Χαρό συμμετείχαν:
οι μουσικοί: Χαρός Στέλιος, Μήτσιος Τάσος, Αθανασέλος Θωμάς, Σκρέτας Δημήτρης, Τζήρας Δημήτρης, Κωνσταντινίδη Δώρα, Τσιμπώνης Δημήτρης, Ευθυμιάδης Νίκος, Βλιτσάκη Ελεάνα, Μαντές Κωστής, Γιάννος Μίλτος, Αποστολοπούλου Σάντρα.
Ακόμη, το πολλά υποσχόμενο κιθαριστικό ντουέτο «Steel Muse»(με την σύμπραξη και των Μήτσιου Δημήτρη και Γελαδάρη Χρήστου)
Όλοι τους ερμήνευσαν έργα κορυφαίων δημιουργών γραμμένα για κιθάρα και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Add Comment