Συγκλονιστικός αγώνας στην Ελασσόνα!

3-2 ΣΕΤ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ

Τυχεροί οι 300 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο κλειστό της Ελασσόνας για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι, του 3ου ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.
Οι δύο ομάδες προσέφεραν ένα καταπληκτικό αγώνα βόλεϊ, με πολλά ΄΄΄ράλι΄΄ με απίστευτες άμυνες, με δυναμικές επιθέσεις και προπαντός με τέτοια διακύμανση του σκορ,που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον εως και τον τελευταίο πόντο..
Για άλλη μία φορά η Ελασσόνα απέδειξε πως διαθέτει αθλήτριες που παλεύουν κάθε πόντο και ΄΄γυρίζουν΄΄ μεγάλες διαφορές  – 15-22, 21-24..στο 2ο σετ .
Αν και είχε απούσα την βασική της ακραία Λίτσιου, τη Σόφη Μπούσια να αγωνίζεται τραυματίας ,εντούτοις όλες μαζί κατέθεσαν ψυχή και σώμα   στο τερέν και πανηγύρισαν μία μεγαλειώδη νίκη επί ενός αντιπάλου που έχει προκριθεί στους 8 του κυπέλλου Ελλάδας και παρατάχθηκε πλήρης στον αγωνιστικό χώρο!!
[wpg_thumb]
Αν και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την Ελασσόνα , παρόλα αυτά με την πάροδο του χρόνου οι Ελασσονίτισσες έβρισκαν τα πατήματά τους και τα χτυπήματά τους μέσα στο τερέν , και παρά τα 6 χαμένα σέρβις κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά και να τελειώσουν το 1ο σετ 25-21..
Στο 2ο σετ και ενώ ο Γ.Σ.Ελασσόνας βρέθηκε να χάνει εως και 15-22 και 21-24,εντούτοις το πιεστικό σέρβις και το μπλοκ έκαναν τη δουλειά τους και το σκορ πήγε 25-25, κάπου εκεί και ενώ η Ελασσόνα είχε τη μπάλα στη κατοχή της, μία επίθεση της Κασσελούρη ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, αφού ο 1ος διαιτητής έδωσε άουτ  με αποτέλεσμα ο Φιλαθλητικός να κερδίσει τη φάση και το σετ στη συνέχεια..
Το 3ο σετ ανήκε στον Φιλαθλητικό εύκολα με 25-16, ενώ το 4ο το κατέκτησε η Ελασσόνα εύκολα με 25-17..
Στο τάι-μπρέικ, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μία άλλη Ελασσόνα. Με φοβερό σέρβις -4 άσσους- και 3 μπλοκ μέσα,  πήρε μία διαφορά 8-2 και τελικά το σετ έληξε με 15- 8 κυριαρχώντας ολοκληρωτικά στον αγωνιστικό χώρο!!
Φανταστικός για άλλη μία αγωνιστική ο κόσμος της Ελασσόνας που φανερώνει την στήριξή του στην ομάδα και στον Σύλλογο σε κάθε αγωνιστική. Φαίνεται λοιπόν πως το βόλεϊ αρχίζει να προσελκύει κόσμο στο κλειστό της Ελασσόνας και παιχνίδια σαν και το σημερινό αποτελούν πόλο έλξης για τους φιλάθλους..
Ο Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας συγχαίρει την ομάδα του Φιλαθλητικού για την πρόκρισή της στους 8 του κυπέλλου Ελλάδας και εύχεται για μια ακόμη καλύτερη πορεία στη συνέχεια..

Ένωση Ελασσόνας – Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός 3-2 (25-21, 25-27, 16-25, 25-18, 15-8)

Γ.Σ.Έ. Ελασσόνας (Παναγιώτου): Πλιάκα, Κατσαρέ, Μπούσια Σ., Δίρβα, Κασσελούρη, Μπούσια Χ., Ζιάκου (λ), Παναγιώτου, Γκαραβέλη, Παπαϊωάννου.
Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός (Παπαδημητρίου): Κεραμίδα, Χαραβελούλη, Μπαλδώκα, Μπέλλου Α., Νικούλη, Τσαντοπούλου, Αναγνωστοπούλου (λ), Κότσιρα (λ), / Αθανασιάδου, Αργυροπούλου, Κορώνα, Κουτρουμπή.

Add Comment