Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον 2ο Faethon Olympus Marathon

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το δεύτερο αγώνα ορεινής πεζοπορίας στον Όλυμπο, με την επωνυμία FAETHON OLYMPUS MARATHON.
Ο ενθουσιασμός που προκάλεσαν οι περσινοί ουρανοδρόμοι σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα, μεταδόθηκε πολύ γρήγορα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της επαρχίας Ελασσόνας. Όλοι πλέον γνωρίζουν κ μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ορεινό τρέξιμο.
Ανάμεσα σ’ αυτούς, πολλοί αθλητές άλλων αθλημάτων, εκπρόσωποι συλλόγων κ φορέων, επιχειρηματίες, νέοι κ παλιότεροι ορειβάτες κ αθλητές ορεινού τρεξίματος.
Όλοι αυτοί – εμείς, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, σε μια κοινή προσπάθεια αναβάθμισης του αγώνα, εκφράζοντας έτσι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές που άλλαξαν τις καθημερινές συνήθειες πολλών από μας.
Την οργάνωση του αγώνα επωμίστηκε ο Χιονοδρομικός Ορειβατικός Σύλλογος Ελασσόνας, με τη συνδρομή των αθλητών της περιοχής.
Αρωγοί στην προσπάθεια είναι αλφαβητικά οι σύλλογοι:
1) Π.Α.Ο.Ε.Ε. «Όλυμπος».
2) Χ.Ο.Σ. Καλυβίων «Χριστάκης».
3) Χ.Ο.Σ. Ολυμπιάδας «Μύτικας».
4) Χ.Ο.Σ. Σπαρμού «Ο Όλυμπος».

Οι παρολύμπιες κοινότητες (αλφαβητικά):
1)Καλυβίων.
2)Καρυάς.
3)Κοκκινοπηλού.
4)Κρυόβρυσης.
5)Ολυμπιάδας.
6)Σπαρμού.
Ο Δήμος Ελασσόνας.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Επαγγελματίες κ επιχειρηματίες της περιοχής κ όχι μόνο.

Η ημερομηνία του αγώνα, μεταφέρθηκε στις 14 Ιουλίου 2013, έπειτα από επικοινωνία με τους διοργανωτές αγώνων της ίδιας χρονικής περιόδου.
Για τις εξελίξεις του αγώνα θα σας ενημερώνουμε στην υπό αναδιαμόρφωση ιστοσελίδα του αγώνα www.faethonolympusmarathon.gr , στα δελτία τύπου της διοργάνωσης, καθώς κ με προσωπική επικοινωνία κ επαφή.

Add Comment