Αποχή μέχρι νεωτέρας στον Π.Ο. Ελασσόνας!

ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΗΜ – ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Του Γιάννη Μουκίδη

Αποχή από τις προπονήσεις του Π.Ο.Ε. από χθες αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τήμ της ομάδας, λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Η χθεσινή προπόνηση δεν έγινε, ενόψει και του ερχόμενου εντός έδρας αγώνα με τον Ανδρούτσο Γραβιάς, ενώ χαρακτηριστική είναι η κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τημ της ομάδας, που αναφέρει:
«Οι παίκτες και το τεχνικό τήμ της ομάδας του Π.Ο.Ε. αποφάσισαν να απέχουν από τις προπονήσεις μέχρι νεωτέρας, λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Επαρχίας Ελασσόνας να παραβρεθεί στην Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013, στις 7 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Ελασσόνας.
Η παρουσία όλων των φιλάθλων κρίνεται απαραίτητη, γιατί η κατάσταση στην ομάδα είναι οριακή για το μέλλον!».
Η αποχή από τις προπονήσεις του Π.Ο. Ελασσόνας έπεσε …«ως κεραυνός εν αιθρία» στους φιλάθλους της ομάδας, ιδίως μετά και το πρόσφατο θετικό ισόπαλο αποτέλεσμα στην έδρα της πρωτοπόρου του Δ΄ Ομίλου Λαμίας, ενώ προβληματίζει και αποτελεί κύριο θέμα συζήτησης στα ποδοσφαιρικά «στέκια» της πόλης.
Προφανώς, μετά και τη χθεσινή εξέλιξη στα αγωνιστικά «δρώμενα» της ομάδας, η σημερινή Γενική Συνέλευση του Π.Ο.Ε., στις 7 το βράδυ, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού θεωρείται καθοριστική για το μέλλον της ιστορικής ομάδας της Ελασσόνας, κάτι άλλωστε που υπογραμμίζεται με νόημα από ποδοσφαιριστές – τεχνικούς, στην ανακοίνωση που εξέδωσαν.
Αναμονή, λοιπόν…μέχρι νεωτέρας, στον ιστορικό Π.Ο.Ε. .

Add Comment