Π.Ο.Ε. – Βατανιακός 0 – 0

«ΑΣΦΑΙΡΟ» ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

Λευκή ισοπαλία στον φιλικό αγώνα της Ελασσόνας, όπου Π.Ο.Ε και Βατανιακός αναμετρήθηκαν σε ένα αγώνα, που αποδείχθηκε τελικά «άσφαιρος» και για τις δύο ομάδες.
Όπως και νάχει, παρότι το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, οι δύο προπονητές σίγουρα έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους, αφού χρησιμοποιήθηκαν και αρκετοί νέοι παίκτες.
[wpg_thumb]
Φάσεις:
4΄: Ευκαιρία για τον Βατανιακό, όταν δυνατό σουτ έφυγε μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Νούσια.
39΄: Ωραία προσπάθεια του Φώτη Γκουντρουμπή, από τα αριστερά, που σουτάρει και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Βατανιακού.
41΄: Από καλή θέση, ο Γιαπιτζής που ξεφεύγει, σουτάρει, αλλά ο Νούσιας μπλοκάρει.
54΄: Από αριστερά ο Κρίτσας του ΠΟΕ πασάρει στον Φώτη Γκουντρουμπή, που σουτάρει, αλλά ο τερματοφύλακας του Βατανιακού αποκρούει σωτήρια.
60΄: Από καλή θέση, εκτέλεση φάουλ από τον Φώτη Γκουντρουμπή και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.
75΄: Οριζόντιο δοκάρι σε σουτ, μετά από αντεπίθεση του Βατανιακού.
86΄: Σέντρα του Λέτσιου βρίσκει τον δραστήριο Φ. Γκουντρουμπή, που την κεφαλιά του μπλοκάρει σωτήρια ο τερματοφύλακας του Βατανιακού.
91΄: Αποβολή του τερματοφύλακα Γκουτζουρέλα, μετά από ανατροπή επιθετικού των φιλοξενουμένων. Τον αντικατέστησε …ο επιθετικός Φώτης Γκουντρουμπής, προκειμένου να υπερασπιστεί την εστία του Π.Ο.Ε. σε εκτέλεση έμμεσου, που έδωσε ο διαιτητής.

Τον αγώνα, παρά το κρύο, παρακολούθησαν αρκετοί «ηρωικοί» φίλαθλοι και των δύο ομάδων, ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας – γεν. γραμματέας του Π.Ο.Ε. Γιάννης Δραγατσίκης και ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης-Παιδείας(Ο.Κ.Π.Α.Π.) του Δήμου Ελασσόνας Κώστας Κορακίδης.

Το ενδιαφέρον ματς διαιτήτευσαν οι κ.κ. Συκιώτης, Ν. Βαλιώτης, Πάτσης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Νίκος Φώλλας): Νούσιας, Γκουντρουμπής Λάζ., Παπαποστόλου, Φλώρος, Κουμπούρας, Σκλάβος, Γκαντούνας, Ζηρδέλης, Γκουντρουμπής Φώτης, Καραγκούνης, Κρίτσας.
Αγωνίστηκαν και οι: Σεμπίρης, Γκουτζουρέλας, Σισμανίδης, Βάλλας, Λέτσιος, Παναγιώτου Ανδρέας, Παναγιώτου Διονύσης, Σιαφαρίκας.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ(Παπαβασιλείου): Δασκαλόπουλος, Ευθυμιάδης , Γιαπίτζής, Τσινιστίδης, Λαγδάρης, Βέργος, Τσιόμης, Μπουζούκης, Κυπαρίσσης, Γιαννούλας, Σιδηρόπουλος.
Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Γιολαμίδης, Ζανέτας, Μετενίδης, Σκούρτη, Κατσαμάκας, Γκινάς.

Add Comment