Στα Γιάννενα αγωνίζεται ο ΓΣΕΕ

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μετά από τη διακοπή των τριών εβδομάδων λόγω των εορτών , το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής γυναικών ξεκινά με την διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής , με την ομάδα της Ελασσόνας να ταξιδεύει στα Γιάννενα όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπική ομάδα του Ηρακλή Ιωαννίνων.
Η Γιαννιώτικη ομάδα μάλιστα για τον θεσμό του κυπέλου, απέκλεισε την Τετάρτη τον Αίαντα Εύοσμου με 3-1 σετ! Έτσι λοιπόν η διακοπή του πρωταθλήματος, πάντα εγκυμονεί κινδύνους και εκπλήξεις, αφού το διάστημα των τριών εβδομάδων, είναι μεγάλο και είναι δύσκολο για κάθε ομάδα να ξαναβρεί τον καλό αγωνιστικό της πρόσωπο..
Η ομάδα της Ελασσόνας στο τελευταίο παιχνίδι της, επικράτησε των Γιαννιτσών με 3-0 σετ, και το Σάββατο ταξιδεύει στα Γιάννενα, με απώτερο και μοναδικό στόχο τη νίκη. Στο διάστημα των διακοπών, η ομάδα προπονήθηκε κατάλληλα, και το μόνο που περιμένουν στο σύλλογο είναι σε τι αγωνιστική κατάσταση θα βρεθεί η ομάδα, ώστε να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της..
Η αποστολή στα Γιάννενα θα είναι πλήρης εκτός από την Κατσαρ,έ η οποία έχει σχολικές υποχρεώσεις , και τη θέση της θα πάρει η 14χρονη Γκαραβέλη.

Add Comment