Νέοι πρόεδροι στη ΔΕΥΑΕΛ και την ΚΕΔΕ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΔΕΥΑΕΛ: ΝΙΚ. ΚΑΨΑΛΗΣ – ΚΕΔΕ: ΧΑΡ. ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

Ανανέωση προσώπων και στους προέδρους των Δημοτικών Επιχειρήσεων του Δήμου Ελασσόνας. Στην προχθεσινή του συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας όρισε τους προέδρους και τις διοικήσεις των δύο Δημοτικών Επιχειρήσεων.
[wpg_thumb]
Νέος πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ελασσόνας(Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ.) θα είναι ο Λιβαδιώτης στην καταγωγή κ. Νικόλαος Καψάλης, ενώ αντιπρόεδρος της Επιχείρησης παραμένει ο κ. Κων/νος Ιγγλέζος, από τη Βερδικούσια.
Ο κ. Νικόλαος Καψάλης, που αντικατέστησε τον αποχωρούντα πρόεδρο κ. Ι. Ράπτη, είναι εκπαιδευτικός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, έχει θητεύσει παλαιότερα δήμαρχος του ορεινού Δήμου Λιβαδίου, και έως πριν λίγες ημέρες ήταν αντιδήμαρχος του Δήμου Ελασσόνας.
Νέος πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελασσόνας(Κ.Ε.Δ.Ε.) όρίστηκε ο κ. Χαρίσιος Γκουντούρας, με καταγωγή από την Κρανέα, ενώ αντιπρόεδρος της Επιχείρησης θα είναι ο κ. Φώτιος Τζιόκας, αντιδήμαρχος.
Ο 49χρονος κ. Χαρίσιος Γκουντούρας, που αντικατέστησε τον αποχωρούντα πρόεδρο κ. Αθαν. Ζιώγα, είναι εκπαιδευτικός της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, και έχει θητεύσει διευθυντής ΣΕΚ Ελασσόνας, πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Μαθητών Δήμου Ελασσόνας και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ελασσόνας. Έχει παρακολουθήσει προγράμματα επιμορφώσεων στη Συμβουλευτική και στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, στην Πληροφορική – Νέες Τεχνολογίες, στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, στην Αγωγή Υγείας, καθώς και σε διάφορα άλλα παιδαγωγικά και εκπαιδευτικά θέματα.
Τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελασσόνας(Κ.Ε.Δ.Ε.) είναι οι: κ.κ. Κωνσταντινιά Γκόγκου – Λούκα, Ιωάννης Σαπουνάς, Βάια Μουτζίκου – Αργύρη, Παρθένα Χαλκίδου, Κωνσταντίνος Καφάσης, Βασίλειος Βαρνάς, Ελένη Δότα, Λάζαρος Μπίσμπας, Δημήτριος Γεωργούλας.
Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι κ.κ. Ιωάννης Νάνος, Δημήτριος Οικονόμου, Μαρία Τάκα, Γιάννης Ζαρλαδάνης.

Add Comment