«Έφυγε» ξαφνικά ο 52χρονος εφοριακός Τάσος Μουταφίδης

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ 8 ΠΑΙΔΙΩΝ
Του Γιάννη Μουκίδη

Συγκίνηση και θλίψη προκάλεσε στους Ελασσονίτες και όχι μόνο, ο αιφνίδιος θάνατος, από ανακοπή καρδιάς, του 52χρονου γνωστού εφοριακού Αναστασίου Μουταφίδη, που τα τελευταία χρόνια ζούσε και εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη.
Ο άτυχος υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Καλαμαριάς, προχθές το απόγευμα, την ώρα που έπινε τον καφέ με φίλο του, ένοιωσε ξαφνικά έντονη δυσφορία και κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ήταν ήδη αργά για τη ζωή του!
[wpg_thumb]
Ο Τάσος Μουταφίδης είχε συνταξιοδοτηθεί από την υπηρεσία του πριν λίγους μήνες, ενώ είχε θητεύσει παλαιότερα σε Δ.Ο.Υ. Ελασσόνας και Λάρισας και στο ΣΔΟΕ .
Είχε εκλεγεί νομαρχιακός σύμβουλος Λάρισας για την περίοδο 2003 – 2006, με το συνδυασμό του Βασίλη Έξαρχου. Παλαιότερα, είχε αναπτύξει έντονη πολιτική και συνδικαλιστική δράση από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ και των εφοριακών. Θήτευσε και στα κομματικά όργανα του Κινήματος, φθάνοντας μέχρι την Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Θεσσαλίας, όπου ήταν υπεύθυνος για την περιοχή της Ελασσόνας. Πριν χρόνια, βρέθηκε στο πλευρό του Λαρισαίου πρώην υφυπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Αδαμόπουλου.
Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγο του Χρυσάνθη και 8 παιδιά(7 αγόρια και 1 κορίτσι), από τα οποία τα 4 είναι ανήλικα.
Το τελευταίο «αντίο» στον ιδιαίτερα γνωστό εφοριακό είπαν χθες το απόγευμα, στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας η οικογένεια του, συγγενείς και δεκάδες φίλοι του, συνάδελφοι του και πολύς κόσμος από την Επαρχία Ελασσόνας, το νομό Λάρισας, γειτονικούς νομούς και τη Θεσσαλονίκη.
Στη σορό του κατατέθηκαν πολλά στεφάνια και, μεταξύ των άλλων, στην κηδεία του παραβρέθηκαν: ο βουλευτής Λάρισας κ. Χρ. Κέλλας, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γ. Πασχόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας κ.κ. Μαρία Μαμάρα, Αγγέλα Βαγενά, Αθαν. Παιδής, Αντ. Αδάμου, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος κ. Λάζαρος Μακρής, ο διοικητής του Γ.Ν. Λάρισας κ. Κώστας Καραμπάτσας, ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Αδαμόπουλος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ελασσόνας, πρώην δήμαρχοι, παλαιοί αυτοδιοικητικοί, η διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Λάρισας, μέλη της αντίστοιχου συλλόγου Θεσσαλονίκης, μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Λάρισας και του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, συνάδελφοι του εκλιπόντος, κ.ά.

Add Comment