Στον Έβρο η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων

ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΟ ΤΟΝ ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΗ ΚΩΝ. ΜΑΤΗ

Τον ακριτικό Έβρο και συγκεκριμένα τις Φέρες, επισκέφτηκε η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων το περασμένο Σάββατο 09 Δεκεμβρίου προσκεκλημένη της χορωδίας Δημοτικής Ενότητας Φερών όπου και έλαβε μέρος στην 3η πανελλήνια χορωδιακή συνάντηση που διοργάνωσε το Αθλητικό – Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αλεξανδρούπολης (Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α) στο αμφιθέατρο των Φερών. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η χορωδία Ν. Μουδανιών και η Δημοτική Χορωδία Δράμας.
Η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων παρουσίασε άρτια ένα εξαιρετικό πρόγραμμα και κέρδισε το παρατεταμένο χειροκρότημα του ενθουσιώδους φιλόμουσου κοινού το όποιο είχε «πλημμυρίσει» την αίθουσα της συναυλίας. Στο πιάνο συνόδευσε η κ Έφη Φαρμάκη. Τη χορωδία διεύθυνε ο κ Κωνσταντίνος Μάτης.
Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων από τον επικεφαλής της αποστολής της χορωδίας, πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων κ Κωνσταντίνο Δερλό. Αμέσως μετά η οικοδέσποινα χορωδία παρέθεσε δείπνο προς τιμήν όλων των χορωδών και ακολούθησε γλέντι. Την επομένη μετά από επισκέψεις σε διάφορα αξιοθέατα της περιοχής (Κομοτηνή, Καβάλα), η χορωδία επέστρεψε νωρίς το βράδυ της Κυριακής στην πόλη των Φαρσάλων.

Add Comment