Απόψε η θεατρική παράσταση «Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας»

Ώρα 7.30 μ.μ.

Μετά την επιτυχημένη πρώτη παρουσίαση της αφηγηματικής παράστασης βασισμένης στο παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ, ο «ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» , η παράσταση θα δοθεί ξανά την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 7.30 το βράδυ, στην αίθουσα θεάτρου «Δημάρχου Βασιλ. Φαρμάκη», ενταγμένη στο γιορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Ελασσόνας, υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ελασσόνας και με την συνεργασία του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Οργανισμού Κοινωνικής Εκπαίδευσης.
[wpg_thumb]
Υπενθυμίζουμε ότι η παράσταση ανέβηκε στα πλαίσια της παρουσίασης του ευρωπαϊκού προγράμματος “Revealing Solidarity – Αποκαλύπτοντας την Αλληλεγγύη” που συμμετείχε η Λαογραφική – Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας.

Στην αφηγηματική παράσταση βασισμένη στο παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ, ο «ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ», συμμετέχουν : Χριστίνα Βράκα στο ρόλο της αφηγήτριας, τα παιδιά: Ιωάννης Ζαψαλής, Μαρία Τζήκα, Ειρήνη Πολίτη, Αχιλλέας Τσουρέκας, Ελένη Σκρέτα, Γεώργιος Κατσάρας, Μυρτώ Στόγια, Σταυρούλα Ράιου, Δημήτριος Καραγκούνης, Δανάη Τσιγιάνη, Ζήλη Ξενίδου, Γαβριέλα Σολωμού, Θεοδώρα Σιδηροπούλου, Χαρά Κατσάρα, Αμαλία Κατσάρα, Ευάγγελος Γκουντούρας, Τζένη Καραγκούνη, Ζωή Πουρνάρα, Νίκος Ζιάκος, Θανάσης Στατήρης και Μαρία Μπιζά. Παίζουν και τραγουδούν οι μουσικοί Δημήτρης Τσιαβές και Ευλαμπίας Ντούλα και στην κιθάρα ο Αντώνης Νάτσιος.
Η διασκευή και η σκηνοθεσία της παράστασης είναι της κας Σοφίας Αθανασιάδου και οι χορογραφίες της Νανάς Νατσιούλη – Σολωμού. Υπεύθυνος επεξεργασίας των βίντεο της παράστασης είναι ο Γεώργιος Αρσένης.

Η Λαογραφική – Αρχαιολογική Εταιρία Ελασσόνας ευχαριστεί τον Δήμο Ελασσόνας, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ελασσόνας και όλους τους φίλους που με τη συμμετοχή τους βοήθησαν η «Αλληλεγγύη» να βρει την πραγματική της αξία και να «αισθανθούμε όλοι ζεστασιά μέσα μας, ενώ έξω κάνει κρύο…» όπως αναφέρει και ο Όσκαρ Ουάιλντ στον «Ευτυχισμένο Πρίγκιπα».

Add Comment