Εκδήλωση Αγάπης και Αλληλεγγύης

Στηρίζουμε οικογένειες με παιδιά που έχουν ανάγκη

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα παρουσιάζεται στην Ελασσόνα η “Εκδήλωση Αγάπης και Αλληλεγγύης” του Δικτύου Περραιβία και του Πολιτιστικού Προξενείου, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Ελασσόνας, και οι διοργανωτές καλούν το κοινό να συμμετάσχει στην εκδήλωση, για να γίνουν αυτές οι γιορτές πιο αισιόδοξες και φωτεινές για τις οικογένειες με παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.
Η πρωτοβουλία αυτή των φορέων έχει σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα, τα οποία θα διατεθούν όλα για την αγορά τροφίμων και φαρμάκων και τα οποία θα προσφερθούν σε οικογένειες με παιδιά που χρειάζονται την υποστήριξη και τη φροντίδα μας.
Όσοι ανταποκριθούν στο κάλεσμα των διοργανωτών, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα θεάτρου Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Παιδική Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας υπό τη διεύθυνση του κ. Κων. Μάτη και τη Μικτή Χορωδία Εκπαιδευτικών Ν. Μαγνησίας υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κ. Στάσας Τζάλλα. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί και ο επετειακός τόμος της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσόνας για τα 100 χρόνια Ελευθερίας, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην είσοδο της αίθουσας Βασίλη Φαρμάκη θα διατίθενται από τους εθελοντικούς φορείς κουπόνια αλληλεγγύης των 3,00 ευρώ για την ενίσχυση της πρωτοβουλίας.
Το Δίκτυο Περραιβία και το Πολιτιστικό Προξενείο καλούν τους κατοίκους της περιοχής να υποστηρίξουν την “Εκδήλωση Αγάπης και Αλληλεγγύης” για οικογένειες με παιδιά που έχουν περισσότερη ανάγκη και να διαθέσει το ελάχιστο ποσό των 3,00 ευρώ για την αγορά τροφίμων και φαρμάκων, δίνοντας τη δυνατότητα στις οικογένειες αυτές να περάσουν τις γιορτές με υγεία, δύναμη και χαμόγελο.

Add Comment