Όλα για τη νίκη με τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΝΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 24/11/12 – 19:00 μμ
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Έπειτα και από τη 2η  συνεχόμενη ήττα -μέσα στην Νέα Γενεά- η ομάδα της Ελασσόνας επιδιώκει την επιστροφή της στις νίκες και παράλληλα να αναρριχηθεί ακόμα παραπάνω στην βαθμολογία , στην προσπάθειά της για όσο το δυνατό πιο εύκολη και γρήγορη σωτηρία…
Οι αθλήτριες του Βάιου Παναγιώτου θέλουν να αφήσουν στο παρελθόν τις δύο ήττες από τις ομάδες της Θεσσαλονίκης και να κάνουν μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα με βασικό τους στόχο και επιδίωξη την νίκη στον αγώνα με τον Αρίωνα για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας και σε μία καλύτερη συνέχεια ..Εξάλλου οι δύο ήττες ήρθαν από δύο ομάδες οι οποίες βασική τους επιδίωξη είναι η άνοδος στην Α1 και οι μεταγραφικές κινήσεις και σχεδιασμός του καλοκαιριού αποσκοπούσε προς αυτή την κατεύθυνση..
Η εβδομάδα κύλησε χωρίς αγωνιστικά προβλήματα , με μελανό σημείο το τραυματισμό της Λίτσιου – μυικό ΄΄τράβηγμα΄΄ στον προσαγωγό- όπου και θα εκτιμηθεί η αγωνιστική της κατάσταση τη τελευταία στιγμή..
Ενθαρρυντικό μήνυμα η επιστροφή της Μπούσιας Σόφης, η απουσία της οποίας φάνηκε ιδιαίτερα στον αγώνα του Ασβεστοχωρίου..
Τέλος, χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν και οι μικρές αθλήτριες της αποστολής ,αφού στο Σύλλογο παραμένουν πιστοί στη φιλοσοφία τους πως θα αγωνίζονται οι μικρές αθλήτριες για την απόκτηση βασικών και χρήσιμων εμπειριών στο μέλλον..
Η αποστολή για τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας εκτός απροόπτου θα είναι:
Μπούσια Χ,  Μπούσια Σ, Πλιάκα,Δίρβα, Παναγιώτου, Κατσαρέ, Κασσελούρη, Πέτσα, Παπακώστα, Παπαιωάννου, Λίτσιου και Ζιάκου..

# ΅H διοίκηση και οι αθλήτριες του τμήματος καλούν και πάλι τους φιλάθλους της πόλης μας να έρθουν στο κλειστό γυμναστήριο το Σάββατο στις 19:00 μμ και να ενισχύσουν τη προσπάθεια του Συλλόγου στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας…

Add Comment