Διήμερη απόδραση της Ακαδημίας Χορών Ελασσόνας

ΣΕ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΝΥΜΦΑΙΟ

Η Ακαδημία Έρευνας Παραδοσιακών Χορών Ελασσόνας διοργανώνει διήμερη εκδρομή, 17 – 18 Νοεμβρίου, στα Λουτρά Αριδαίας (Πόζαρ) και επίσκεψη στα γραφικά χωριά του Αγίου Αθανασίου (στους πρόποδες του όρους Βόρας – Καϊμακτσαλάν) και του Νυμφαίου (ορμητήριο του «ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ»), με περιήγηση σε όλες τις φυσικές ομορφιές που χαρακτηρίζουν τις τοποθεσίες αυτές. Η τιμή είναι 65 ευρώ/άτομο και περιλαμβάνει διανυκτέρευση για 1 νύχτα σε ξενοδοχείο (με πρωινό), βραδινό φαγητό και μετακινήσεις με λεωφορείο του τουριστικού γραφείου Γκουτζουρέλας Τουρς.

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

1η ΜΕΡΑ (17/11/2012):

Αναχώρηση από την πόλη της Ελασσόνας την 08.00 και διαμέσου Κοζάνης άφιξη στο παραδοσιακό χωριό του Αγίου Αθανασίου, στις 11.30 (όπου υπάρχει στάση για ξεκούραση και φαγητό). Μετά από 3 ώρες στάση, συνέχιση τη διαδρομής και άφιξη στα Λουτρά Αριδαίας (Πόζαρ) στις 15.30. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και επίσκεψη στα τοπικά λουτρά. Στις 22.00 θα υπάρξει γεύμα σε τοπικό κέντρο, όπου θα ακολουθήσει γλέντι με μπάντες από χάλκινα, κατόπιν πρόσκλησης από τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ (18/11/2012):

Πρωινό. Αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 10.30 και άφιξη στο γραφικό χωριό του Νυμφαίου στις 12.00. Ξενάγηση στα στενά δρομάκια του χωριού και επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του «ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ» όπου θα υπάρξει ενημέρωση για τις δράσεις της οργάνωσης και περιήγηση στο χώρο. Μεσημεριανό φαγητό. Αναχώρηση το απόγευμα και άφιξη στην πόλη της Ελασσόνας τις βραδινές ώρες.

Πληροφορίες: Καθημερινά και ώρες 19.00 – 21.00 στα γραφεία της Ακαδημίας, Τσιμισκή 3 (Πλατεία Ειρήνης – Σιταροπάζαρο) καθώς και στο τηλέφωνο 24930 25132.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Τη μεταφορά με λεωφορείο του γραφείου Γκουτζουρέλας Τουρς.
Τη διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό.
Το βραδινό γεύμα σε τοπικό οικογενειακό κέντρο.

Add Comment