Υπέροχο θέαμα στο κλειστό της Νεάπολης

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Παιχνίδι για γερά νεύρα στην Νεάπολη μεταξύ του Φιλαθλητικού και της Ελασσόνας.
Και οι δύο ομάδες κράτησαν αμείωτο το αγωνιστικό ενδιαφέρον, με την ομάδα του Βάιου Παναγιώτου να είχνει απίστευτα ψυχικά αποθέματα και να φεύγει νικήτρια απο την Λάρισα με 3-2 σετ…
[wpg_thumb]
Στο 1ο σετ και οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένα, και με τον ΦΛΣ να κερδίζει το σετ 25-19..
Αξιοσημείωτο του σετ τα 6 χαμένα σερβίς της Ελασσόνας..
Στο 2ο σετ, οι όροι αντιστράφηκαν ,η Ελασσόνα ΄΄πάτησε΄΄ γερά στο γήπεδο, με τέλεια υποδοχή και σερβίς, αλάνθαστο, κατάφερε να προηγηθεί έως και 22-11 και τελικά οι φιλοξενούμενες πανηγύρισαν το σετ με 25-14..
Το 3ο σετ ανήκε ολοκληρωτικά στον ΦΛΣ, με την Ελασσόνα, να κάνει 8 λάθη -κυρίως στην υποδοχή- και το σκορ έγινε 2-1 υπέρ του Φιλαθλητικού..
Το 4ο σετ ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς… με τις ομάδες να συμπορεύονται στο σκορ εως το 23-23 και κάπου εκεί δράση ανέλαβε …η Λίτσιου,όπου με δύο έξυπνα μπλοκ-άουτ ισοφάρισε το σκορ σε 2-2..

Στο τάιμπρεικ, η Ελασσόνα ανέβασε κατα πολύ την απόδοσή της ,κυριάρχησε στον φιλέ με την Μπούσια Σόφη να έχει 4/5 μπλοκ και τη Δίρβα 6/8 επιθέσεις . . όπου και το κέρδισε με 15-11!!!
Η νίκη αυτή ήταν πολύ σημαντική για την Ελασσόνα, αφού ήλθε επί ενός αντιπάλου με καλό ρόστερ και θα ανεβάσει την ψυχολογία της για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος..
Στο τέλος του παιχνιδιού παίκτριες προπονητής και διοίκηση αφιέρωσαν τη νίκη στους πολλούς φιλάθλους που ήρθαν από την Ελασσόνα για να συμπαρασταθούν στον αγώνα και όλοι μαζί ένα ΄΄κουβάρι΄΄φώναζαν ¨¨Ελασσόνα-Ελασσόνα΄΄….
Επόμενη αγωνιστική στην Ελασσόνα στις 27/10 με την άλλη ομάδα της Λάρισας την Ε.Α.Λ.

Στατιστικη της Ελασσόνας:
Πλιάκα: 1 άσσος , 1 μπλοκ, 2/2 επιθέσεις
Μπούσια Χάιδω: 2 άσσους 3/7 επιθέσεις 2 μπλοκ
Λίτσιου: 60% υποδοχή, 11 / 23 επιθ., 4 άσσους , 2 μπλοκ, 16 άμυνες
Μπούσια Σόφη: 8 μπλοκ, 5/13, 1 άσσος,
Κασσελούρη: 47% υποδοχή, 4 /11 επιθέσεις , 2 άσσους 1 μπλοκ
Ζιάκου: 55% υποδοχή,18 άμυνες
Κατσαρέ: 1 άσσος , 3/9 επιθ.. 35% υποδοχή
Δίρβα: 2 άσσους , 17/29 επιθ. 2 μπλοκ
Παναγιώτου Ρίτα – Τζιούργκανου Αλεξάνδρα
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ( Παναγιωτου) Μπούσια Χ., Πλιάκα,Μπούσια Σ., Λίτσιου,Κασσελούρη, Κατσαρέ, Ζιάκου(λ), Δίρβα, Τζοιύργκανου, Παναγιώτου, Παπακώστα, Πέτσα..
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ: (Παπαδημητρίου) Βενέτη,Νικούλη, Κεραμίδα, Αργυροπούλου, Αναγνωστοπούλου, Μπαλδώκα, Τσιαντούλη,Χαραβελούλη, Αθανασιάδου.

Add Comment