Ήττα …με υποσχέσεις για τον Π.Ο.Ε.

ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ 0-1
ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Του Γιάννη Μουκίδη

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, που παρακολούθησαν περίπου 500 φίλαθλοι και των δύο ομάδων, στο γήπεδο της Ελασσόνας ο ανανεωμένος Π.Ο. Ελασσόνας έχασε από την ομάδα της Λαμίας με 0-1, αν και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ.
Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο του δύσκολου παιχνιδιού σ΄ όλη τη διάρκεια του, προσπάθησαν, παρουσιάστηκαν ορεξάτοι και χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο, που βρέθηκε χθες στις κερκίδες, δείχνοντας πως στηρίζει τη νέα προσπάθεια του ποδοσφαίρου της Ελασσόνας, κυρίως με «ντόπιο» δυναμικό. Εμφανής η παρουσία στο αγώνα παιδιών και αρκετών γυναικών, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο.
[wpg_thumb]
Παρά την ήττα, ο χθεσινός Π.Ο.Ε. αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και κυρίως για την εφετινή πορεία του στο δύσκολο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.
Από την πλευρά της, η Λαμία προβλημάτισε με την απόδοση της, ακόμη και τους φιλάθλους της που την ακολούθησαν στην Ελασσόνα, παρά την προσωρινή χαρά της εκτός έδρας νίκης της. Χαρακτηριστικό είναι πως δεν είχε καμιά σημαντική ευκαιρία για να πετύχει τέρμα, εκτός βέβαια από το γκολ.

Φάσεις – γκολ:

11΄: Ευκαιρία για τον Π.Ο.Ε. όταν μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα φτάνει στον Τόλιο, που από καλή θέση σουτάρει ευθύβολα και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι.
26΄: Ωραίος συνδυασμός των παικτών του ΠΟΕ, η μπάλα στον Μουρατίδη, που σουτάρει δυνατά, αλλά τη στέλνει…ψηλά άουτ.
29΄: Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν από καλή θέση δυνατό σουτ του Τόλιου, που πήγαινε μέσα στην εστία της Λαμίας, αποκρούεται σωτήρια την τελευταία στιγμή από αμυντικό της.
41΄: Ευκαιρία για τον ΠΟΕ, όταν ωραίο σουτ του Παπαποστόλου φεύγει άουτ.
47΄: Σουτ του Τόλιου, από καλή θέση, φεύγει ψηλά άουτ.
51΄: Σέντρα του Κρίτσα του ΠΟΕ από δεξιά βρίσκει τον Τόλιο, που με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα…άουτ.
77΄: Αντεπίθεση από δεξιά για τους φιλοξενουμένους, που μετά από σέντρα, ο έμπειρος πανύψηλος Μπενίσκος αμαρκάριστος με κεφαλιά, από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό της εστίας του Νούσια, γράφοντας το 0-1 για τη Λαμία, μέσα σε πανηγυρισμούς των φιλοξενουμένων, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες του ΠΟΕ για μη καταλογισμό οφσάιντ.
86΄: Νέα ευκαιρία για γκολ από τους παίκτες της Ελασσόνας.

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία από πλευράς ΠΟΕ, ιδίως για τη φάση του γκολ, που στοίχισε την ήττα.
Με λάθη η διαιτησία των κ.κ. Δημ. Κρητικού, Χρ. Τσιγγινέ, Ευ. Κόκκαλη(συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλίας), που απέφυγε να καταλογίσει κάρτες σε σκληρά μαρκαρίσματα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Νίκος Φώλλας): Νούσιας, Κρίτσας, Παπαποστόλου(79΄ Ζηρδέλης), Θανάσης, Κουμπούρας, Φλώρος, Μουρατίδης, Καραγκούνης, Τόλιος, Στάθης, Σκλάβος.

ΛΑΜΙΑ(Απόστ. Παπανικολάου): Καρανάσιος, Τσιλίκας, Στυλιανός, Παϊζάνος, Μπέσσας, Πάνος, Αντωνίου(82΄ Παπαγεωργίου), Κουτρομάνος, Μπενίσκος, Στεργίου(64΄ Γκούρλιας), Μαλισσόβας(90΄ Τσίτουρας).

Add Comment