Φιλική ήττα 0-2 για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΣΣΙΩΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

Ένα πολύ καλό και δυνατό τεστ και για τις δυο ομάδες, ήταν ο φιλικός αγώνας στο γήπεδο «Γεώργιος Μητσιμπόνας», προχθές το απόγευμα στην Τσαριτσάνη. Ο Οικονόμος, μετά την «κοιλιά» του καλοκαιριού και έχοντας μόλις λίγες εβδομάδες που προετοιμάζεται, αλλά και με πολλά καινούργια πρόσωπα στο ρόστερ του, ηττήθηκε με 2-0 από την πιο έτοιμη, την φιλόδοξη και νεοφώτιστη στην Γ΄ Εθνική Κασσιώπη Κέρκυρας.
Ο αγώνας παρ΄ ότι φιλικός είχε γρήγορο ρυθμό, είχε δύναμη και πάθος από τους ποδοσφαιριστές(Τσαριτσανιώτες και Κερκυραίους), και μάλλον άρεσε στους 200 και πλέον φιλάθλους που τον παρακολούθησαν.
Σίγουρα, οι δυο τεχνικοί Γιώργος Καλτέκης και Ρομπέρτο Μπολάνο έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους και την επικείμενη παρουσία τους στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα της Τσαριτσάνης άρεσε στο πρώτο φιλικό της νέας αγωνιστικής χρονιάς, με ποδοσφαιριστές ορεξάτους, που κυνηγούσαν τις φάσεις, που έδιναν μάχες και που κυκλοφορούσαν την μπαλα. Βέβαια υπάρχει ο χρόνος για να βελτιωθεί, ιδίως στον επιθετικό τομέα.
[wpg_thumb]
Φάσεις – γκολ:

6΄: Ωραία ενέργεια της Κασσιώπης, ο Φαρούκ σουτάρει από πολύ καλή θέση και αποκρούσει σωτήρια ο τερματοφύλακας Θεοδωρόπουλος.
16΄: Άτυχη στιγμή για τον Φαρούκ της Κασσιώπης, που τραυματίστηκε σε μια διεκδίκηση της μπάλας και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγώνα(…μεταφέρθηκε στο ιατρείο του γηπέδου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο).
19΄: Σέντρα του Κόκκινου της Κασσιώπης και ο καιροφυλακτών Τσάτσος γράφει το 0-1.
21΄: Ωραίο σουτ του Καραγιάννη και ο γκολκίπερ της Κασσιώπης Γκίνης αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.
23΄: Δυνατό σουτ του Πετρογιάννη και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι της Τσαριτσάνης.
26΄: Ευκαιρία για τον Οικονόμο, όταν ο δραστήριος Τσετιροκλής σουτάρει και η μπάλα φεύγει δίπλα από την εστία της Κασσιώπης.
47΄: Σέντρα από δεξιά του Φούκη και ο Γραμματικόπουλος με σουτ πλασέ κάνει το 0-2, μέσα σε πανηγύρια.
59΄: Δυνατό σουτ του Μπαλή του Οικονόμου και η μπάλα «τραντάζει» το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Κασσιώπης.
66΄: Σουτ από καλή θέση του Αδάμου της Κασσιώπης και …η μπάλα άουτ.
73΄: Διαμαρτυρίες της Τσαριτσάνης για μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή παίκτη της.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ηλ. Αναστασίου, με βοηθούς-επόπτες τους Γ. Αναστασίου και Αποστ. Καρακώστα και 4ο διαιτητή τον Τηλέμ. Καλατζή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ(Γιώργος Καλτέκης): Θεοδωρόπουλος, Αγγέλης, Πρικάκης, Μάντζιος, Τσιανάκας, Τσετιροκλής, Μπαλής, Λιλολάρι, Τσεβελέκης, Κουλτσιάκης, Καραγιάννης.
Αγωνίστηκαν στο β΄ ημίχρονο και οι: Μπαχτσιβάνος, Καράμπελας, Λαζαρίδης, Αγγελίνας, Σουμέλας, Εράλντο, Φτίκας, Ματούλας, Παναγιώτου Αντ., Σιαφαρίκας, Παναγιώτου Ανδρ.

ΚΑΣΣΙΩΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ(Ρομπέρτο Μπολάνο): Γκίνης, Βιτουλαδίτης, Θεοδωρέλης, Ανυφαντής, Γυφτοκώστας, Φαρούκ(λόγω τραυμ. 16΄ Κονισπολιάτης), Κόκκινος, Πατινιώτης, Πετρογιάννης, Τσάτσος, Τσούκλης.
Στο β΄ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Ζάχος, Μεσημέρης, Αδάμος, Πάγκαλης, Παπανδρέου, Σφακιανάκης, Φούκης, Κεφαλάς, Ρεκλείτης, Ισέρης, Πελαής, Γραμματικόπουλος, Παναγιώτου.

Add Comment