Πρόεδρος ΓΣΕΕ: Στόχος να προσελκύσουμε τον κόσμο στο κλειστό

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΕΠΕΣΤΕΨΑΝ ΚΟΥΛΙΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

Με κεκτημένη ταχύτητα τη 2η θέση της περσινής βαθμολογίας και μία ανάσα από την άνοδο στην Γ ΄Εθνική κατηγορία, το ανδρικό τμήμα Μπάσκετ του Συλλόγου ξεκίνησε τη φετινή του προετοιμασία , με στόχους και επιδιώξεις!!
Όλοι οι παίκτες ήταν πιστοί στο ραντεβού τους και με όρεξη συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς, με τον προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Ποντίκα ευχαριστημένο από τη διάθεση που παρουσίασαν οι αθλητές του..
Το ρόστερ της ομάδας έμεινε σχεδόν το ίδιο αφού αποχώρησε ο Τσιαβές , αλλά επανήλθαν δύο αθλητές της Ελασσόνας οι ΚΟΥΛΙΟΥΜΠΑΣ – ΚΥΡΙΤΣΗΣ, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έπαιζαν σε ομάδες υψηλών κατηγοριών και αποτελούν παιδιά της Ελασσόνας αφού αναδείχθηκαν από αυτό τον Σύλλογο και επανήλθαν πάλι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους!!
[wpg_thumb]
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και θα πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης..
Τέλος ο πρόεδρος κος ΣΑΜΟΛΑΔΟΣ, φανερά ικανοποιημένος δήλωσε :
Σήμερα ξεκίνησε επίσημα η πρετοιμασία της ομάδας μας με στόχους και φιλοδοξίες. Οι στόχοι εστιάζονται στο να παίξουμε όμορφο και αποτελεσματικό Μπάσκετ, με παιδία δικά μας, όπως έγινε και πέρυσι με την καταπληκτική αυτή πορεία μας.Έτσι και φέτος ζητώ πάνω απόλα πειθαρχία ,προσήλωση στους στόχους μας και φυσικά πάνω από όλα να έχουμε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς.. Είναι ευχάριστο να βλέπεις να επιστρέφουν παιδιά δικά σου ,που γεννήθηκαν και διακρίθηκαν μέσα στην ομάδα ,, και μιλώ για τους ΚΟΥΛΙΟΥΜΠΑ και ΚΥΡΙΤΣΗ οι οποίοι θα αποτελέσουν μαζί με τους υπόλοιπους ένα ισχυρό και ανταγωνιστικό σύνολο και ..όπου φθάσουμε΄΄

Add Comment