Διανομή αγροτεμαχίων και στην Αετοράχη από την Περιφέρεια

Παραχωρούνται τα πρώτα μισθωτήρια συμβόλαια στους δικαιούχους της Π.Ε. Λάρισας για το Πρόγραμμα διανομής αγροτεμαχίων προς ενοικίαση του ΥΠΑΑΤ

Παραχωρούνται τα πρώτα μισθωτήρια συμβόλαια στους δικαιούχους για το Πρόγραμμα διανομής αγροτεμαχίων προς ενοικίαση με συμβολικό μίσθωμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Δ/νση Πολιτικής Γης έχει ελέγξει μέχρι σήμερα ως προς το ιδιοκτησιακό καθεστώς συνολικά 168 αγροτεμάχια. Από αυτά, προέκυψαν 48 διαθέσιμα αγροτεμάχια συνολικής έκτασης 1066 στρεμμάτων, τα οποία και αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο Από τα 48 αγροτεμάχια τα 17 προορίζονται για γεωργική χρήση (164 στρ.) και τα 31 για κτηνοτροφική χρήση (902 στρ.).
Η παραχώρηση των αγροτεμαχίων θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 7/9/2012 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας για τα πρώτα 14 αγροτεμάχια των οποίων η χωροταξική κατανομή έχει ως εξής:

Δήμος Λαρισαίων: 3 αγροτεμάχια (2 στην Αγ. Σοφία, 1 στη Ραχούλα)
Δήμος Ελασσόνας: 8 αγροτεμάχια (στην Αετοράχη)
Δήμος Φαρσάλων: 3 αγροτεμάχια (2 στον Αγ. Γεώργιο, 1 στον Αγ. Χαράλαμπο)

Ο έλεγχος των αγροτεμαχίων συνεχίζεται μέχρι να ολοκληρωθεί και για τα υπόλοιπα 1450 αγροτεμάχια συνολικής έκτασης 25.000 στρ. που περιλαμβάνονται στην Π.Ε. Λάρισας.

Add Comment