Π.Ο.Ε. – Α.Ε.Δ. Νίκαιας 2-1

ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ
Του Γιάννη Μουκίδη

«Φιλική» νίκη του Π.Ο. Ελασσόνας επί της Α.Ε.Δ. Νίκαιας με 2-1, στο χθεσινό τεστ των δύο ομάδων, στο γήπεδο της Ελασσόνας.
Ο ανανεωμένος Π.Ο.Ε., με ένα μείγμα παλιών και νέων ποδοσφαιριστών, εμφανίστηκε ορεξάτος, με αντοχές, ασφυκτικό «πρέσινγκ» αλλά και διάθεση για καλό ποδόσφαιρο.
Η ομάδα της Νίκαιας, που σε δεκαπέντε ημέρες μπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος της Α΄ Ε.Π.Σ.Λ., έδειξε σαφώς πιο έτοιμη από τον Π.Ο.Ε., που ξεκίνησε μόλις πριν πέντε ημέρες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και που περιμένει προσθήκες μέχρι το τέλος του μήνα, για να ολοκληρωθεί το ρόστερ του.
[wpg_thumb]
Στο 10΄ ο Χριστοδούλου εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία στο χώρο του κέντρου και εύκολα πλάσαρε τον Γκουτζουρέλα, κάνοντας το 0-1.
Η ισοφάριση ήρθε στο 20΄ όταν ο Γεωργούλας του Π.Ο.Ε. με προβολή από κοντά έγραψε το 1-1.
Στην επανάληψη, οι δοκιμές και οι αλλαγές και για τις δύο ομάδες ήταν αρκετές.
Στο 60΄ ο Τόλιος έγραψε το τελικό 2-1 με ψύχραιμο πλασέ.
Πάντως, λίγα λεπτά αργότερα ο Μουρατίδης του Π.Ο.Ε. έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, όταν μετά από εξαιρετική ενέργεια του Βαρνά, σούταρε …ψηλά άουτ.
Ευκαιρία είχε και η Α.Ε.Δ. Νίκαιας, αλλά ο τερματοφύλακας Νούσιας σε τετ α τετ έδειξε την κλάση του.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Δ. Τζιόλας, Ν. Κεραμίδας, Ν. Βαλιώτης.
Για τον Π.Ο.Ε. του Νίκου Φώλλα αγωνίστηκαν οι:
Γκουτζουρέλας, Νούσιας, Πακάκης, Γκαντούνας, Βαρνάς, Παπαποστόλου, Ζηρδέλης, Κουμπούρας, Σισμανίδης, Στάθης, Σκλάβος, Τσαλέμης, Τόλιος, Καραγκούνης, Παναγιώτου, Βάλλας, Γεωργούλας, Μουρατίδης.

Add Comment