Έναρξη προετοιμασίας για τον Γ.Σ. Ελασσόνας

Τη Δευτέρα 27/08 και ώρα 19:00 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Ελασσόνας, ξεκινά η προετοιμασία της γυναικείας ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου.
Μια καινούργια χρονιά αρχίζει για την Ελασσόνα, που για 2η φορά στην ιστορία της, θα συμμετάσχει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και όλοι στο Σύλλογο ευελπιστούν, να κυλήσει το ίδιο θετικά με την περσινή χρονιά και να πραγματοποιηθεί ο κύριος στόχος, που είναι η άνετη παραμονή της ομάδας και η ανάδειξη νέων αθλητριών, από την ακαδημία του Συλλόγου. 
Η διοίκηση καλεί τις αθλήτριες του τμήματος να παρευρίσκονται στα γραφεία της ομάδας, στο κλειστό γυμναστήριο, με το απαιτούμενο αθλητικό ρουχισμό ,όπου μετά από την ομιλία της Διοίκησης  ,θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση της χρονιάς στο ανοικτό γήπεδο της πόλης. 
[wpg_thumb]
ΒΟΛΕΙ Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Στο γήπεδο της Τσαριτσάνης και κάτω από το φως των προβολέων, η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου, άρχισε την φετινή της προετοιμασία με στόχους και όνειρα!
Η συμμετοχή στις πρώτες αυτές προπονήσεις είναι μεγάλη και οι αθλήτριες με όρεξη  ακολουθούν το πρόγραμμα εκγύμνασης το οποίο σε αυτό το στάδιο περιέχει ασκήσεις αερόβιας μορφής με πολύ τρέξιμο στο χόρτο του γηπέδου.
Όλη τη εβδομάδα η ομάδα θα γυμνάζεται στο γήπεδο της Τσαριτσάνης  και από την επόμενη  οι προπονήσεις θα μεταφερθούν στο φυσικό χώρο του αθλήματος στο κλειστό γυμναστήριο της Ελασσόνας ,όπου θα γίνει και το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Πέτσα Μαρία – Λίτσιου Εύη
Οι δύο φετινές μεταγραφές της ομάδας
                                                                          

Add Comment