Προπονητής του Π.Ο. Ελασσόνας ο Νίκος Φώλλας!

ΝΕΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Του Γιάννη Μουκίδη

Αλλαγή σκηνικού …και ψυχολογίας στην πόλη της Ελασσόνας και στα ποδοσφαιρικά της «δρώμενα», όπου μετά από αρκετές ημέρες προβληματισμού και διαβουλεύσεων, η αγωνία τελείωσε. Χθες, Τρίτη, ανακοινώθηκε και επίσημα από την διοίκηση της ομάδας, η έναρξη της συνεργασίας με τον Ελασσονίτη προπονητή Νίκο Φώλλα, γέννημα – θρέμμα του Ελασσονίτικου ποδοσφαίρου, έως πριν λίγο καιρό γυμναστή στην ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης.
Ο νεαρός τεχνικός, έχοντας το πτυχίο προπονητικής στα χέρια του, δέχθηκε την πρόσκληση για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Π.Ο.Ε., μία απόφαση-πρόκληση και για τον ίδιο αλλά και για την ανανεωμένη διοίκηση της ομάδας, που βλέπει ξεκάθαρα πια στο πρόσωπο του νεαρού προπονητή-γυμναστή να μπαίνουν οι βάσεις για κάτι καινούργιο και για μια νέα εποχή στο στρατόπεδο του συλλόγου και γενικότερα στο Ελασσονίτικο ποδόσφαιρο.
Χθες, οριστικοποιήθηκε η συμφωνία ανάμεσα στον πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Λιάνο και τον Ελασσονίτη προπονητή(φωτογραφία), ενώ από εδώ και πέρα ακολουθεί ένας μεγάλος «αγώνας δρόμου», μέχρι τις 20 Αυγούστου, τότε που και θα δοθεί η εκκίνηση για την προετοιμασία της ομάδας, για να στελεχωθεί πλήρως το «ρόστερ» του Π.Ο.Ε., ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Χθες το μεσημέρι, έκαναν δηλώσεις στην «Ε», ο «φρέσκος» πρόεδρος του Π.Ο.Ε. κ. Αντώνης Λιάνος και ο νέος προπονητής της ομάδος κ. Νίκος Φώλλας:
Ο πρόεδρος κ. Αντώνης Λιάνος τόνισε: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς, να ξεκινάμε την συνεργασία μας, με ένα δικό μας παιδί, γνωστό από την παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους της Ελασσόνας και όχι μόνο, τον Νίκο Φώλλα. Ο Νίκος υπήρξε αρχηγός στην ομάδα μας, κατέθεσε ψυχή και καρδιά, φορώντας την φανέλα της Π.Σ. Ελασσόνας και αγαπήθηκε από τον κόσμο μας. Ο Νίκος έχει την εμπιστοσύνη και την στήριξη από σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο και του ευχόμαστε καλή αρχή, στο δύσκολο μα και ελπιδοφόρο, νέο ξεκίνημα του Π.Ο.Ε., στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Μέλημα και του νέου μας προπονητή και της διοίκησης, είναι να δοθεί μεγάλη βάση και στις ακαδημίες του συλλόγου, όπου θα μπουν στέρεες βάσεις για παραγωγή ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν τα επόμενα χρόνια την ομάδα της πόλης μας, προκειμένου έτσι να δημιουργηθεί ένα κράμα από έμπειρους και νέους ποδοσφαιριστές».
Ο νέος προπονητής του Π.Ο.Ε. κ. Νίκος Φώλλας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εδώ και λίγες ώρες είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αναλαμβάνω τα ηνία του Π.Ο.Ε., ενός τόσου μεγάλου και ιστορικού σωματείου, την φανέλα του οποίου έχω τιμήσει ποδοσφαιρικά, από τις ακαδημίες του συλλόγου. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Αντώνη Λιάνο και όλο το Δ.Σ. για την πρόταση που μου έκαναν και είμαι σίγουρος ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών και των στόχων της ομάδας. Θέλω να υποσχεθώ σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Ελασσόνας και της επαρχίας, γενικότερα, ότι θα δουλέψουμε σκληρά εγώ και οι συνεργάτες μου και δεν κρύβω τη σιγουριά μου πως με μεθοδικότητα και προπόνηση, θα δημιουργήσουμε ένα ικανό και ανταγωνιστικό σύνολο, που θα παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και σε κάθε παιχνίδι θα κερδίζει το σεβασμό του αντιπάλου. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον προπονητή κ. Γιώργο Καλτέκη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την άριστη συνεργασία που είχαμε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, καθώς επίσης και τον μεγαλομέτοχο κ. Γιάννη Τόλιο, τον πρόεδρο κ. Γιάννη Μπέη, το γενικό αρχηγό κ. Δημήτρη Νταρή, το φίλαθλο κόσμο της Τσαριτσάνης για την αγάπη που μου έδειξαν και όλους τους ποδοσφαιριστές του Οικονόμου, οι οποίοι ξεχώρισαν με το ήθος και το χαρακτήρα τους».
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΦΩΛΛΑ
Λίγα λόγια για το βιογραφικό του νέου προπονητή του Π.Ο.Ε. Νίκου Φώλλα:
Ο Νίκος Φώλλας γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 1978 και είναι πτυχιούχος (ΤΕΦΑΑ Αθηνών) με ειδικότητα: Ποδοσφαίριση. Είναι προπονητής UEFA B΄ και γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες (Αγγλικά-Ιταλικά). Οι ομάδες όπου εργάστηκε ως γυμναστής ήταν: Ολοσσών (ερασιτεχνικά), Ακαδημία Καλτέκη, Ακαδημία Ελασσόνας, Οικονόμος Τσαριτσάνης (Football League 2).
Οι ομάδες όπου αγωνίστηκε είναι: Ολοσσών, Π.Ο.Ε., Ένωση Βικτώρια Κάτω Πετραλώνων, Αττικός Περιστερίου, Τύρναβος 2005, Π.Σ. Ελασσόνας.

Add Comment