Διεργασίες στα διοικητικά του Π.Ο. Ελασσόνας

ΑΥΡΙΟ, ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ Δ.Σ.

Σκεπτικισμός για τα διοικητικά του Π.Ο. Ελασσόνας, ενώ συνεχίζονται οι διεργασίες για τον σχηματισμό κοινού ψηφοδελτίου, που θα πάρει μέρος στις εκλογικές διαδικασίες, που θα γίνουν αύριο το βράδυ, στο Δημαρχείο Ελασσόνας.
Η πρόσφατη επαναληπτική συνέλευση δεν είχε μεγάλη παρουσία μελών αλλά όπως προβλέπει το καταστατικό, όσα μέλη δίνουν το παρόν, μπορούν και να αποφασίσουν στην δεύτερη συνέλευση.
Σύμφωνα με το elassonasport.gr :
«Μέχρι στιγμής πέντε άτομα (υπάρχει και ένας «κρυφός» κατάλογος επιχειρηματιών και φιλάθλων που θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Τρίτη, όπως διαρρέουν οι πληροφορίες) επιθυμούν να βοηθήσουν οικονομικά, υλικά και ηθικά. Είναι οι: Βασίλης Βαρνάς, Μάκης Πίπιλας, Θωμάς Ζηρδέλης, Θανάσης Λυγούρας και Γιώργος Κουκούλης. Οι συγκεκριμένοι θέτουν εαυτό στην ψηφοφορία ενώ πρέπει να βρεθούν άλλα οκτώ μέλη για να συμπληρωθεί το 13μελές του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την Τρίτη, ειδάλλως αν στραβώσει το κλίμα και οδηγηθεί η ομάδα σε αδιέξοδο, ο «εφιάλτης» του Πρωτοδικείου θα αποτελεί μονόδρομο για την ιστορική ομάδα της Ελασσόνας και αυτό κανένα από τα μέλη δεν το επιθυμεί.
Ο Βασίλης Βαρνάς τόνισε αρχικά, παίρνοντας το λόγο: «Πρέπει να βρεθούν 3-4 άτομα να βοηθήσουν οικονομικά και άλλα τόσα να τρέχουν για τις υποχρεώσεις της ομάδας. Εγώ θα συνεισφέρω οικονομικά αλλά δεν διεκδικώ θέση προέδρου και το έχω ξεκαθαρίσει, πως δεν μπορώ να ανταποκριθώ πια».
Ο Θανάσης Λυγούρας επεσήμανε: «Αγαπώ τον Π.Ο.Ε., γεννήθηκα εδώ και από την ημέρα στο Αλκαζάρ που ξεκινήσαμε την μεγάλη προσπάθεια για ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, έτρεξα και έφερα ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και συνεχίζω οικονομικά να προσφέρω. Εάν όλοι κάνανε το ίδιο, τώρα δεν θα είχαμε ανάγκη κανέναν Πάτση-Τσουμάνη-Τόλιο. Ντρέπομαι όταν συζητάμε για συγχώνευση. Η ομάδα του Π.Ο.Ε. δεν έχει ανάγκη από συγχωνεύσεις. Μερικές ερωτήσεις: Που είναι ο πολιτικός κόσμος πρώην και νυν της Ελασσόνας; Μόνο όταν γίνονται εκλογές θυμούνται την ομάδα του Π.Ο.Ε.; Που είναι οι υπόλοιποι Παλαίμαχοι του Π.Ο.Ε.; Γιατί να μπορούσε ο Πάτσης και όχι εμείς να καταφέρουμε κάτι για την ομάδα; Η ομάδα και απευθύνομαι στους δημοτικούς συμβούλους και βουλευτές, πρώην και νυν, είναι της Ελασσόνας ή …των Τρικάλων και δεν ενδιαφέρονται;
Προτείνω ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, συντάσσομαι με τον Βασίλη Βαρνά και προτείνω ακόμη εάν προκύψει νέο Δ.Σ., Λογαριασμό Λαϊκής Βάσης Φίλων Π.Ο.Ε. όπου σε μία τράπεζα θα μπαίνουν τα λεφτά και θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να ελέγξει, για να υπάρχει διαφάνεια. Προτείνω ακόμη Τριμελή Επιτροπή εκτός Δ.Σ. που μαζί με τον ταμία της ομάδας θα χειρίζονται τα χρήματα. Χρειαζόμαστε οικονομική ενίσχυση γιατί μόνο με χρήματα γίνεται ομάδα. Τέλος προτείνω όλοι οι ποδοσφαιριστές να έχουν ίσα ποσά στις πληρωμές τους και να υπάρχει οικονομική ισορροπία ανάμεσα τους και όχι αδικίες και ανισότητες».

Add Comment