ΠΡΟΣ
Tη Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας- ΔΕΗ
Διευθυντή κ. Μουτζουρογεώργο Λουκά
2ο χιλ. νέας. Ε.Ο. Λαμίας – Αθήνας Τ.Κ. 35100
ΛΑΜΙΑ

ΚΟΙΝ:
ΔΕΗ περιοχή Λάρισας
Διευθυντή κ. Αλευρά Σ.
Καρδίτσας 77 & Αμοργού Τ.Κ. 41110
ΛΑΡΙΣΑ

ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Κύριε Διευθυντά,

Με το παρόν έγγραφο θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την ανεπίτρεπτη και ανάρμοστη συμπεριφορά του Διευθυντή της ΔΕΗ Ελασσόνας, κ. Μητράκα προς το πρόσωπο του Δημάρχου Ελασσόνας, κ. Γιώργου Πασχόπουλου.
Ο Δήμαρχος Ελασσόνας επισκέφτηκε στο γραφείο του τον Διευθυντή της ΔΕΗ Ελασσόνας, την περασμένη Παρασκευή σε συνέχεια επιστολών που είχαν προηγηθεί για την ηλεκτροδότηση κατοικιών στην περιοχή Αμπέλια Ελασσόνας.
Αρχικά ο κ. Μητράκας δεν δέχτηκε καν να δει το Δήμαρχο προβάλλοντας την αιτιολογία ότι δεν είχε κλείσει ραντεβού. Στη συνέχεια δέχτηκε να συνομιλήσει με το Δήμαρχο αλλά λίγο αργότερα του ζήτησε να αποχωρήσει(!) από το γραφείο του.
Η συμπεριφορά αυτή μόνο ως ύβρις προς το θεσμό του Δημάρχου μπορεί να χαρακτηριστεί και απαξίωση, όχι για το πρόσωπό του, αλλά για τις εκατοντάδες των πολιτών που εκπροσωπεί στο Δήμο Ελασσόνας.
Η ΔΕΗ δεν αποτελεί κτήμα κανενός διευθυντή της για να συμπεριφέρεται ανάρμοστα και σε πολίτες και σε εκλεγμένους εκπροσώπους τους. Οφείλει ο κ. Διευθυντής να ακούει όλους όσους τον επισκέπτονται στο γραφείο του και να δίνει λύσεις στα ζητήματα που του θέτουν.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για αίτημα κατοίκων της περιοχής Αμπελίων Ελασσόνας που ζητούν ηλεκτροδότηση σε περιοχή εκτός σχεδίου, που ωστόσο κατοικείται πλέον από μόνιμους κατοίκους.
Σημειώνουμε, τέλος, ότι και πέραν της ακραίας αυτής συμπεριφοράς που επέδειξε ο κ. Μητράκας, δεν υπάρχει κανένα πνεύμα συνεργασίας, όπως οφείλει ως λειτουργός που προΐσταται μάλιστα μιας δημόσιας υπηρεσίας.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας
Γεώργιος Πασχόπουλος