ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Του Γιάννη Μουκίδη

Χρήσιμη επίσκεψη εργασίας στην Ελασσόνα είχαν ο διοικητής Πυροσβεστικών υπηρεσιών Θεσσαλίας αρχιπύραρχος κ. Νικ. Λαθύρης και ο διοικητής της 8ης ΕΜΑΚ κ. Ζήσης Μπρούζας, όπου συναντήθηκαν στο Δημαρχείο με τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Γεώργ. Πασχόπουλο.
Θεματική της συνάντησης – σύσκεψης ήταν ο συντονισμός των ενεργειών όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών για την καλύτερη οργάνωση της αντιπυρικής προστασίας ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.
Χαρακτηριστικά, τα όσα επεσήμανε ο περιφερειάρχης Πυροσβεστικής Θεσσαλίας κ. Λαθύρης: «Φροντίδα μας είναι να διαχειριστούμε την αντιπυρική περίοδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πάντα με τη συνεργασία και συνδρομή όλων των εμπλεκομένων φορέων της περιοχής Ελασσόνας. Πρέπει να έχουμε λιγότερες πυρκαγιές και λιγότερες καμένες εκτάσεις και σ΄ αυτή την περιοχή. Η εκτίμηση μου είναι πως θα τα καταφέρουμε και αυτό το καλοκαίρι. Δεδομένη η εξαιρετική συνεργασία της Πυροσβεστικής με το Δήμο Ελασσόνας και τους εμπλεκόμενους φορείς…».
Παρόντες στην συνάντηση της Ελασσόνας ήταν ακόμη ο διοικητής της Πυροσβεστικής Ελασσόνας κ. Ελευθ. Μουλτσιάς, η δασάρχης Ελασσόνας κ. Ζωή Φτίκα, ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Τηλέμ. Γκαμπέτας και υπηρεσιακοί παράγοντες.