Αγχωτική νίκη της Τσαριτσάνης με το νου στα «πλέι οφ»

ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 3-2 ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ
ΤΑ ΓΚΟΛ: ΠΑΛΑΣΚΑΣ(2), ΜΠΑΝΟΥΣΗΣ

Του Γιάννη Μουκίδη

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τους εντός έδρας αγώνες του ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, που κέρδισε δίκαια με 3-2 την αξιόμαχη ομάδα της Δόξας Κρανούλας, και ήδη βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, φτάνοντας ακόμη πιο κοντά στη διαδικασία των αγώνων «πλέι οφ» για το όνειρο της ανόδου στη Β΄ Εθνική. Απομένει ο καθοριστικός αγώνας της Καλαμαριάς, που θα κρίνει τα πάντα. Πάντως, οι εκατοντάδες φίλαθλοι καταχειροκρότησαν τους παίκτες του Γιώργου Καλτέκη, που κατάφεραν να πάρουν ακόμη μια μεγάλη νίκη, μετά από ένα γεμάτο αγώνα με πολλά γκολ και δυνατές μονομαχίες.
[wpg_thumb]
Φάσεις – γκολ:

4΄: Ωραία κοφτή σέντρα, από δεξιά του Καραγιάννη, και την τελευταία στιγμή προλαβάινει και αποκρούει ο τερματοφύλακας της Κρανούλας.
12΄: Σέντρα του Πρικάκη και ο Κουλτσιάκης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα …μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Βασιλειάδη.
14΄: Από αριστερά, ωραία προσπάθεια του Παλάσκα, που σουτάρει δυνατά και γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
17΄: Δεύτερο χτύπημα από την Τσαριτσάνη. Ο Μπανούσης με σουτ κάνει το 2-0, μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα.
26΄: Από καλή θέση, σουτάρει ο Τσακτάνης των φιλοξενουμένων, νέα σουτ των παικτών της Κρανούλας και αποκρούουν οι αμυντικοί του Οικονόμου.
32΄: Έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ του Λεβνάίτς, και η μπάλα μόλις άουτ.
33΄: «Αναμπουμπούλα» στην περιοχή της Τσαριτσάνης και λάθη αμυντικών με πρόχειρες αποκρούσεις. Η μπάλα φτάνει στον ξεμαρκάριστο Παππά, που με σουτ μειώνει σε 2-1.
43΄: έξυπνη κεφαλιά του Παλάσκα, υποχρεώνει τον Βασιλειάδη να μπλοκάρει σωτήρια.
49΄: Υποδειγματική κεφαλιά του Παλάσκα και η μπάλα καταλήγει στη δεξιά γωνία της εστίας της Κρανούλας, κάνοντας το 3-1.
64΄: Ο Γαίδαρτζής των φιλοξενουμένων επιτίθεται με τη μπάλα και σουτάρει. Όμως ο Πίτκας, βγαίνει από την εστία του και αποκρούει εξ΄ επαφής σωτήρια, σώζοντας την ομάδα του.
71΄: Ο έμπειρος Γήτας της Κρανούλας εκτελεί υπέροχα επικίνδυνο φάουλ και στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό της Τσαριτσάνης, κάνοντας το 3-2.
91΄: Δεύτερη κίτρινη(…για καθυστέρηση) του Μπανούση, που αποβάλλεται, μέσα σε χειροκροτήματα.

Από τον Οικονόμο ξεχώρισαν οι: Παλάσκας, Μπανούσης, Καραγιάννης, Τσιανάκας.
Από τη Δόξα Κρανούλας πολύ καλή απόδοση είχαν οι Γήτας, Νάνος, Τσακτάνης, Παππάς, Ρόβας.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Μιχαηλίδη Γ.(Βοιωτίας), Ράζου Στ., Φίλου Δ.(Ευβοίας).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ(Γιώργος Καλτέκης): Πίτκας, Παπακωνσταντίνου(79΄ Καράμπελας), Πρικάκης(61΄ Πούτας), Οικονόμου, Τσιανάκας, Λεβνάϊτς, Μπανούσης, Κέρι, Κουλτσιάκης(41΄ Παπαίωάννου), Καραγιάννης, Παλάσκας.
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ(Ανέστης Ζώης): Βασιλειάδης, Χατζηλιάδης, Κακαβός, Τσακτάνης, Κοτσίνας, Ρόβας(90΄ Τσουμάνης), Κρολ, Παππάς(60΄ Νικολάου), Νάνος(86΄ Ηλίας), Γήτας, Γαίδαρτζής.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ:

Ανέστης Ζώης(Δόξα Κρανούλας): Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Τσαριτσάνη. Ευχαριστούμε και για τη φιλοξενία. Είχα πει και στον α΄ γύρο πως η Τσαριτσάνη είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Εμείς μπήκαμε στο παιχνίδι…μετά το 2-0. Πιέσαμε και μπορούσαμε να πάρουμε ένα βαθμό. Ψάχνουμε πια ένα βαθμό ακόμη για να μείνουμε στην κατηγορία.

Γιώργος Καλτέκης(Οικονόμος Τσαριτσάνης): Ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Διαχειριστήκαμε το α΄ ημίχρονο, όμως αδικαιολόγητα μετά το 2-0, αντί η ομάδα ναχει κατοχή μπαλας και να πιέσει, γυρίσαμε πίσω. Φανήκαν και οι ελλείψεις. Έλειπαν 3 ποδοσφαιριστές από το κέντρο. Αγχωτική νίκη. Μας στέλνει αρκετά ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Το είχαμε πει και στην αρχή του πρωταθλήματος. Κοντεύουμε 11 μήνες υποχρεώσεων, ξεκινήσαμε πολύ νωρίς, με τα προβλήματα που υπήρχαν στο ποδόσφαιρο. Μετά το 2-0 η Κρανούλα μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Καταφέραμε έστω και ανορθόδοξα, κάποιες στιγμές, να κερδίσουμε. Μένει το 3-2 και οι 3 βαθμοί. Πάμε να παίξουμε στην Καλαμαριά ένα παιχνίδι. Επιστρέφουν και κάποιοι παίκτες. Δεν φοβόμαστε την Καλαμαριά. Εκεί θα παιχθεί η δεύτερη η ακόμη και η 3η– 4η θέση.
Ίσως να μιλάμε τσάμπα για τα «πλέι οφ». Υπάρχει ρητή εντολή της fifa να έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες έως τις 8 Ιουνίου. Ακόμη και κάθε μέρα να αγωνίζονται οι ομάδες, δεν φτάνουν οι μέρες. Θα παίξουμε …και Αύγουστο! Με τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι ομάδες. Στην Ελλάδα ζούμε.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ:

Νάνος(Δόξα Κρανούλας): Συγχαρητήρια στην ομάδα της Τσαριτσάνης. Είναι μία από τις πιο καλές ομάδες του ομίλου. Δεχθήκαμε δύο γκολ πολύ γρήγορα γκολ. Στη συνέχεια, παλέψαμε το παιχνίδι. Εμείς, θέλουμε να πάρουμε τον βαθμό που χρειαζόμαστε στο τελευταίο μας αγώνα με το Βατανιακό. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα της Τσαριτσάνης.

Καράμπελας(Οικονόμος Τσαριτσάνης): Είχαμε το άγχος …με το μέρος μας. Πάμε στην Καλαμαριά, να παίξουμε ανοιχτό ποδόσφαιρο, για να κερδίσει ο Οικονόμος αυτό που μας αξίζει. Εμείς πάμε για δύο, η και για τρία αποτελέσματα. Το άγχος θα είναι στους γηπεδούχους.

Add Comment