Στην 8άδα του πρωταθλήματος οι Παγκορασίδες

ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΄΄FINAL FOUR΄΄…

Παρόλο που αγωνίστηκαν εκτός έδρας, στο νοκ άουτ παιχνίδι με τον ΑΛΜΥΡΟ, εντούτοις οι Παγκορασίδες του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ πραγματοποίησαν τη καλύτερη τους φετινή εμφάνιση και ύστερα από μία όμορφη αναμέτρηση, επικράτησαν του αντιπάλου τους με 3-1 σετ και προκρίθηκαν πανηγυρικά στην προκριματική φάση του – 8άδα –Πρωταθλήματος της Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας!
[wpg_thumb]
Έτσι τώρα περιμένουν την ομάδα που θα προκριθεί από την Στερεά Ελλάδα για να διεκδικήσουν μια θέση στα τελικά του Πρωταθλήματος..
Η Ελασσόνα ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα και βρέθηκε να χάνει με 24 -18 και ενώ όλα εκεί έδειχναν μία βέβαιη κατάκτηση του σετ από τον Αλμυρό, τότε δράση ανέλαβε η 13χρονη Παναγιώτου από το Σέρβις όπου με με 5 άσσους και άριστη αμυντική λειτουργία η Ελασσόνα, έκανε την ανατροπή και κατέκτησε το σετ με 26-24..
Στο δεύτερο σετ ενώ ο Αλμυρός ήταν πίσω στο σκορ με 22-20 εντούτοις το κατέκτησε με 25-23..
Το 3ο και 4ο σετ ήταν ένας αγωνιστικός μονόλογος για την Ελασσόνα , η οποία κατά διαστήματα έπαιξε άριστο βόλεϊ, με το τρίπτυχο ΄΄υποδοχή, άμυνα και σερβίς΄΄ να λειτουργεί άριστα μέσα στο τερέν και τις αθλήτριες της Ελασσόνας να τα κατακτούν με 25-19 και 25-16!!!
Οι κοπέλες της Ελασσονίτικης ομάδας αν και οι περισσότερες είναι κατά 2 χρόνια μικρότερες για την κατηγορία τους –Α΄ Γυμνασίου – εντούτοις, ξεδιπλώνουν στοιχεία μαχητικότητας , καλής τεχνικής κατάρτισης και ομαδικότητας, κάνοντας υπερήφανους τους ανθρώπους του Συλλόγου..
Το Δ.Σ του Συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριές του για την είσοδο στην 8άδα και τις παροτρύνει να αγωνιστούν με τον ίδιο ζήλο και στο επόμενο αγώνα που θα κρίνει και την είσοδο στο final-four,για άλλη μία χρονιά ,όπως γίνεται σχεδόν τα τελευταία 7 χρόνια…
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ)… ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΜΠΕΛΑΗ, ΓΚΑΡΑΒΕΛΗ, ΚΟΜΗ (L), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΝΙΑ, ΜΑΤΣΕΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΖΟΥΡΛΑΝΔΑΝΗ, ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗ, ΜΗΝΑ….

Add Comment