Ο Δήμος Ελασσόνας ενημερώνει

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Επίθεση από την ομάδα Anonymous δέχτηκε ο διαδικτυακός τόπος του Δήμου Ελασσόνας την περασμένη εβδομάδα με αποτέλεσμα να μπλοκαριστεί η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου www.elassona.gov.gr.

Η συγκεκριμένη ομάδα έχει στόχο κυβερνητικά sites που φέρουν στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση τον σύνδεσμο gov από τη λέξη government που σημαίνει κυβέρνηση στην αγγλική γλώσσα.

Οι τεχνικοί του Δήμου κατέβαλαν από την πρώτη στιγμή προσπάθειες αποκατάστασης της ιστοσελίδας. Η αποκατάσταση επετεύχθη και η ιστοσελίδα λειτουργεί κανονικά.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Συνάντηση με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας θα έχει σήμερα το απόγευμα στο χώρο του Σχολείου ο Δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Γιώργος Πασχόπουλος.
Όπως είναι γνωστό το Σχολείο παρουσιάζει πολλά κτιριακά προβλήματα τα οποία και θα συζητηθούν προς εξεύρεση λύσης, η οποία και θα εγγυάται την ασφάλεια των μαθητών.
Στο Βαρόσι, όπου και βρίσκεται το 1ο Δημοτικό υπάρχει ήδη έκταση που προορίζεται για ανέγερση 12/θέσιου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου. Οι γεωλογικές μελέτες έχουν ολοκληρωθεί και απομένει η ένταξη του έργου σε πρόγραμμα.
Μέχρι τότε επιβάλλεται να γίνουν εργασίες συντήρησης, οι οποίες και θα ξεκινήσουν άμεσα μέσα στο καλοκαίρι.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Με την ευκαιρία του γιορτασμού της Αναλήψεως ο Δήμος Ελασσόνας διοργανώνει διήμερες εκδηλώσεις στην Ιερά Μονή Αναλήψεως του Σωτήρος στη Συκιά Ελασσόνα, την Τετάρτη και την Πέμπτη 23 & 24 Μαΐου 2012 .

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΪΟΥ 2012

6:00 μ.μ. Ακολουθία της Ενάτης
(Λιτάνευση της Εικόνας από τη Συκιά έως τη Ιερά Μονή , με τη συνοδεία των πιστών).
– Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ελασσόνας κ.κ. Βασιλείου .

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΪΟΥ 2012

7:30 π.μ. Όρθρος – Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ελασσόνας κ.κ. Βασιλείου

10:30 π.μ. Προσέλευση Επισήμων

11:00 π.μ. Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας γύρω από το Καθολικό και Αρτοκλασία

– Δεξίωση στο Αρχονταρίκι

19:00 μμ. Παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα τον Μορφωτικό Σύλλογο Συκέας , Συλλόγου Γυναικών Τσαριτσάνης , Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου , Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμασίου , Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Κώμης Κοζάνης.

Ελασσόνα, 22/05/2012 Το Γραφείο Τύπου

Add Comment