Κίνηση υποψηφίας ΝΔ Κατερίνας Καρέλα

Επαφές στην Αγιά για Κατερίνα Καρέλα –

– «Επικίνδυνα και παραπλανητικά τα κόμματα της διαμαρτυρίας και της αριστεράς»

 «Την Κυριακή εκλέγουμε Κυβέρνηση και όχι αντιπολίτευση» τόνισε η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Καρέλα σε περιοδεία της χθες στο Δήμο Αγιάς.

«Ας αναλογιστούμε όλοι σε τι περιπέτειες θα μπει η χώρα μας αν τη Δευτέρα υπάρχει ακυβερνησία», δήλωσε χαρακτηριστικά. Η κα Καρέλα ανέπτυξε τις προγραμματικές θέσεις του κόμματός της τονίζοντας ότι η ψήφος διαμαρτυρίας είναι η χειρότερη λύση στις εκλογές της Κυριακής. Δεν παρέλειψε μεταξύ άλλων να αναφερθεί και στις φωνές ανευθυνότητας από τα κόμματα τις αριστεράς.

[wpg_thumb]

«Είναι αδιανόητο και συνάμα επικίνδυνο το ΚΚΕ να καλεί το λαό να αγνοήσει την απόφαση του… λαού (!) και να μην δεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών καλώντας τον κόσμο «πριν καν ορκιστεί η καινούρια Κυβέρνηση να βγει στο δρόμο…» ενώ ο κ. Τσίπρας, προαναγγέλλει (!) παραβίαση του Συντάγματος λέγοντας ότι: «τη διερευνητική εντολή δεν θα την επιστρέψω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…».

Από τη άλλη ο κ. Καμμένος λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές, αποκαλύπτει ότι το κόμμα του δεν έχει πρόγραμμα για την παιδεία, υποστηρίζοντας οτι αυτό «είναι μία πολυτέλεια αυτή τη στιγμή» ενώ ομολογεί ότι το κόμμα του μπορεί να συνεργαστεί ακόμα και με το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή εκέινους που θέλουν την χώρα εκτός της Ευρώπης και μπαίνουν εμπόδιο σε κάθε μεταρρυθμιστική αλλαγή.

Η νεαρή Αρχιτέκτων δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ΠΑΣΟΚ υποστηρίζοντας ότι σύμφωνα με δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας στην Ιπποκράτους άρχισαν να καταφθάνουν τα γκάλοπ που τους κατατάσσουν 3ο, 4ο ή και 5ο κόμμα και άρχισαν πάλι τις «κούφιες» υποσχέσεις. Υπόσχονται σταθερό φορολογικό νομοσχέδιο για 10 χρόνια και άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων!!! Καλύτερα να έλεγαν «λεφτά υπάρχουν»!!

«Η παράταξή μας μπορεί να πλήγωσε, μπορεί να απογοήτευσε αλλά είναι η μόνη που σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή έχει συγκεκριμένες προτάσεις και υλοποιήσιμο πρόγραμμα. Είμαστε η μοναδική φωνή νηφαλιότητας σε ένα πολιτικό σκηνικό ανευθυνότητας και λαϊκισμού» δήλωσε η κα Κατερίνα Καρέλα…

Σε Γόννους το Μακρυχώρι και Γυρτώνη η Κατερίνα Καρέλα

«Οι Θεσσαλοί γνωρίζουν καλά τα έργα και τις ημέρες του ΠΑΣΟΚ»

Τους Γόννους το Μακρυχώρι και τη Γυρτώνη επισκέφτηκε χθες η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Κατερίνα Καρέλα. Κατά την περιοδεία της έβαλε ψηλά στην ατζέντα το θέμα του φράγματος της Γυρτώνης που βρίσκεται σταματημένο.

«Εσείς εδώ στην περιοχή γνωρίζεται από πρώτο χέρι τα έργα και τις ημέρες του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε η νεαρή αρχιτέκτων. «Ένα έργο «ανάσα» για το θεσσαλικό κάμπο, το φράγμα της Γυρτώνης, εγκαταλείφτηκε λίγο πριν ολοκληρωθεί (το φθινόπωρο του 2009) με το που ανέλαβε η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Η «Πράσινη Ανάπτυξη» που ευαγγελίζονταν κάποιοι αποδείχθηκε «Πράσινα άλογα»… Ενώ η κα Καρέλα δήλωσε ικανοποιημένη για την αναφορά που έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς για την ανάγκη να προχωρήσουν τα έργα στον Αχελώο και να πραγματοποιηθεί η σύνδεση με τον Πηνειό.

Και συνέχισε: «Ο κόσμος έχει βαρεθεί τα μεγάλα λόγια και θεωρώ απόλυτα δικαιολογημένη την αντίδραση του ακόμη κι αν αδικεί εμάς τους νέους της πολιτικής που, ούτε διοικήσαμε, ούτε υποσχεθήκαμε λαγούς με πετραχήλια. Όμως αυτή την ώρα θα πρέπει να ξαναβρούμε το μέτρο. Να χαμηλώσουμε τους τόνους. Να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Να μιλήσουμε επί της ουσίας. Τώρα είναι η ώρα που εμείς οι νέοι πρέπει να απαντήσουμε με μια ΝΕΑ «Νέα Δημοκρατία». Μια Ν.Δ., την κοινοβουλευτική ομάδα της οποίας, θα χαρακτηρίζει το «νέο αίμα» που δεν θα βαρύνεται με τίποτα και θα δουλεύει για το μέλλον χωρίς να απολογείται για το παρελθόν…

«Μην τιμωρείτε την παράταξη μας, τιμωρείστε εκείνους που την πλήγωσαν, εκείνους που ΣΑΣ πλήγωσαν», δήλωσε χαρακτηριστικά. Η παράταξη αυτή υπήρξε πάντα η παράταξη των μεγάλων επιλογών. Αυτή την ώρα η μεγάλη επιλογή και το μεγάλο στοίχημα είναι να γυρίσουμε στην ανάπτυξη. Και αυτό μόνο εμείς έχουμε το πρόγραμμα να το κάνουμε….

 

Add Comment