Πανελλήνιος διαγωνισμός φωτογραφίας “Θεσσαλικός Όλυμπος”

Ο Χιονοδρομικός – Ορειβατικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σπαρμού Ελασσόνας «O Όλυμπος», σε συνεργασία με τη φωτογραφική παρέα Ελασσόνας « Fotocompanieros», προκηρύσσει πανελλήνιο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ – ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΠΑΡΜΟΥ». Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί από 10 Ιουνίου έως και 10 Σεπτεμβρίου 2011. Για τους συμμετέχοντες θα υπάρχει έκπτωση στη διαμονή και στη διατροφή σε τοπικές επιχειρήσεις. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα υπάρχουν εκδηλώσεις.
Το φωτογραφικό υλικό θα προβληθεί ηλεκτρονικά και θα πραγματοποιηθεί, μετά το πέρας του διαγωνισμού, και τιμητική έκθεση φωτογραφίας όλων των συμμετεχόντων, με βράβευση των τριών πρώτων. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να σταλούν τόσο ηλεκτρονικά (σε μορφή jpeg μέσα σε CD) τόσο όσο και τυπωμένες σε διαστάσεις Α4 (20×30 cm), 1-10 φωτογραφίες για κάθε συμμετοχή.

Η αξιολόγηση θα γίνει από ειδικούς στη φωτογραφία.

Δηλώσεις συμμετοχής στα μέλη του ΧΟΣ Σπαρμού και στους Fotocompanieros.

e-mail: ThessOlympos@yahoo.gr

Θα ακολουθήσουν περαιτέρω αναλυτικές ανακοινώσεις τις επόμενες εβδομάδες στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο (αναζητήστε το και στο facebook τόσο στις σελίδες των διοργανωτών όσο κι ως «διαγωνισμός φωτογραφίας Θεσσαλικού Ολύμπου 2011»).

2 thoughts on “Πανελλήνιος διαγωνισμός φωτογραφίας “Θεσσαλικός Όλυμπος”

  1. θωμάς Αστερίου

    - Edit

    προφανώς δεν έχει ακόμα αποφασιστεί οπότε θα περιμένουμε νεότερα σας !!!

  2. θωμάς Αστερίου

    - Edit

    καλή επιτυχία !!! δεν βλέπω πουθενά στο δελτίο τύπου σε ποιά διεύθυνση θα πρέπει να αποστείλει κάποιος τις φωτογραφίες του @!!

    ευχαριστώ

    ευχομαι να έχει μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία !!!

Add Comment