Σύλληψη πρώην πράκτορα ΟΠΑΠ στην Ελασσόνα

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε την Μεγάλη Δευτέρα πρώην πράκτορας του ΟΠΑΠ που συνελήφθη για παράνομο στοίχημα στην Ελασσόνα.
Ο συγκεκριμένος πράκτορας είχε συλληφθεί πέρυσι με την ίδια κατηγορία και για τον λόγο αυτό είχε αφαιρεθεί η άδεια του πρακτορείου του.
Η σύλληψή του έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (6/4) στο πρακτορείο του, το οποίο συνέχιζε απροκάλυπτα να λειτουργεί για διεξαγωγή παράνομου στοιχηματισμού, μέσω τεσσάρων εταιρειών, έχοντας ως προκάλυψη …τις ταμπέλες του ΟΠΑΠ .
Χαρακτηριστικό το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»:
«Αμετανόητος αποδείχθηκε ένας 55χρονος ιδιοκτήτης καφενείου που, ενώ του είχε αφαιρεθεί πέρυσι η άδεια λειτουργίας του πρακτορείου ΠΡΟΠΟ από τον ΟΠΑΠ λόγω διεξαγωγής παράνομου στοιχήματος, εξακολούθησε να το λειτουργεί μέσω τεσσάρων εταιρειών υποκαθιστώντας τα νόμιμα πρακτορεία!
Ο πρώην πράκτορας συνελήφθη στην Ελασσόνα όταν, κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν στο καφενείο του δυο laptop και  επτά σταθερούς υπολογιστές συνδεδεμένους online  με ιστοσελίδα εταιρείας στοιχημάτων. Η έρευνα αποκάλυψε ότι ο 55χρονος διενεργούσε συστηματικά παράνομο στοίχημα.
Αυτό αποδείχθηκε από 351 φωτοαντίγραφα αποδείξεων στοιχημάτων και άλλα 21 πρόχειρα σημειώματα στοιχημάτων που βρέθηκαν στο μαγαζί του. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τους υπολογιστές και 2.600 ευρώ και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για διεξαγωγή παράνομου στοιχηματισμού και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή τη Μεγάλη Δευτέρα…».

Add Comment