1,5 τόνος λαδιού και τρόφιμα σε 300 άπορες οικογένειες!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Του Γιάννη Μουκίδη

Τα «μαθήματα» ευαισθησίας και αλληλεγγύης του Κυνηγετικού Συλλόγου Επαρχίας Ελασσόνας δεν έχουν τελειωμό. Μάλιστα, οι άνθρωποι του φρόντισαν χθες να τονίσουν πως η προσπάθεια τους για συμπαράσταση στο συνάνθρωπο, στον δοκιμαζόμενο συμπολίτη και στα προβλήματα του, θα συνεχιστεί.
[wpg_thumb]
Έτσι, δείχνοντας για μια ακόμη φορά το ανθρώπινο του πρόσωπο και με αφορμή την σοβαρή οικονομική κρίση που πλήττει την κοινωνία και τα νοικοκυριά, ο Ελασσονίτικος Κυνηγετικός Σύλλογος διένειμε 1,5 τόνο(300 5κιλα δοχεία) λαδιού «Μινέρβα» και τρόφιμα(ρύζι, μακαρόνια) σε 300 οικογένειες(από όλες τις περιοχές του Δήμου Ελασσόνας), που αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα.
Ο δραστήριος σύλλογος, που έχει στις τάξεις του 900 μέλη – κυνηγούς, προμηθεύτηκε τα τρόφιμα με δικά του έξοδα, αλλά και με οικονομική ενίσχυση που δέχθηκε από μετανάστες(Αυστραλία – Καναδά). Η δωρεάν διανομή έγινε, στον χώρο του Δημοτικού χώρου Στάθμευσης(δίπλα από το Πνευματικό Κέντρο), το πρωί, όπως και την άλλη φορά. Στο έργο της διανομής βοηθούσαν ο πρόεδρος των Κυνηγών κ. Φίλιππος Πακάκης και αρκετά μέλη της διοίκησης του συλλόγου.
Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του προέδρου του Κυνηγετικού Ελασσόνας κ. Φιλίππου(Πίπη) Πακάκη στην «Ε»:
«Συνεχίζουμε ως σύλλογος να βοηθάμε έμπρακτα τις οικογένειες του ενιαίου Δήμου Ελασσόνας, που αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Με βάση τις καταστάσεις του Δήμου Ελασσόνας και σε συνεννόηση με τους προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων, αγοράσαμε και διανέμουμε δωρεάν λάδι εξαιρετικής ποιότητας και τρόφιμα σε κάθε οικογένεια. Οι πρωτοβουλίες μας σε αυτή την κατεύθυνση, για να ανακουφίσουμε τον κόσμο που υποφέρει, θα συνεχιστούν. Τέτοιες εποχές, που ο συνάνθρωπος μας έχει ανάγκες, μας χρειάζεται όλους δίπλα του. Οι Κυνηγοί της επαρχίας Ελασσόνας δίνουν, πιστεύω, το παράδειγμα, για ανάλογες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης. Θέλω να ευχαριστήσω τις μετανάστριες – Ελληνίδες της Αυστραλίας που μας έστειλαν 1.000 δολάρια και τον Γιάννη Μπαντό, μετανάστη στον Καναδά, που ενίσχυσε την προσπάθεια των Κυνηγών με 500 ευρώ…».

Add Comment