Με τα Ιωάννινα αγωνίζεται το Σάββατο ο ΓΣΕΕ στο βόλεϊ

ΜΕ ΤΗΝ  Φ.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ..
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!
ΣΤΟΧΟΣ Η 6η ΘΕΣΗ!!

Τη νίκη και την αναρρίχηση στην 6η θέση της βαθμολογίας, όπου συγχρόνως θα κατακτήσει και τον ΄΄άτυπο΄΄ τίτλο, της καλύτερης επαρχιακής ομάδας -εκτός ομάδων Θεσσαλονίκης- έχει σαν στόχο η γυναικεία ομάδα του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τα Ιωάννινα στο κλειστό της Ελασσόνας στις 17:00 μ.μ..
Ένα παιχνίδι που αποκτά άγρια ομορφιά και για τις δύο ομάδες, με διαφορετικούς στόχους ..Για την Ελασσόνα που θέλει τη νίκη για την διατήρηση της 6ης θέσης, ενώ για τα Γιάννενα η νίκη αποτελεί μονόδρομο αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της ζωντανές για παραμονή στην Κατηγορία..
Βασικό πρόβλημα για την Ελασσόνα αποτελεί ο τραυματισμός της νεαρής Κασσελούρη ,που θα απουσιάσει απο τον αγώνα του Σαββάτου,ενώ οι υπόλοιπες παίκτριες θα είναι στην αποστολή της ομάδας :
Πλιάκα,Ιόβτσεβα, Μπούσια Σ,Κατσαρέ, Τζιούργκανου, Ζιάκου,Παπακώστα, Παπαιωάννου,Παναγιώτου,Γκέτσιου,Δίρβα,Ουσταμπασίδη..
Η διοίκηση καλεί το κόσμο της Ελασσόνας να ρθει στο γήπεδο να ενισχύσει την ομάδα και να πανηγυρίσουμε μαζί την παραμονή της ομάδας στηνΑ2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών και για την επόμενη αγωνιστική σαιζόν!!

Add Comment