Ταξίδι στη μουσική από το «Standard Classico Trio»

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Του Γιάννη Μουκίδη

Ήταν μια ιδιαίτερα ποιοτική εκδήλωση, η συναυλία με το συγκρότημα «Standard Classico Trio», που διοργάνωσε στην πόλη της Ελασσόνας ο Κοινωνικός και Πνευματικός Σύλλογος «Περραιβία».
Τρεις καταξιωμένοι μουσικοί, ο Θάνος Φυσέκης(στο σαξόφωνο), ο Χρήστος Χαλναρίδης(στο πιάνο) και η Ελένη Ντόντου(στη φωνή), «ταξίδεψαν» το κοινό σε δρόμους κλασικούς, τζαζ, έντεχνου τραγουδιού και άλλων ειδών μουσικής, και καταχειροκροτήθηκαν με θέρμη. Η παρουσία του συγκροτήματος «Standard Classico Trio» στην Ελασσόνα χαρακτηρίστηκε από την αρτιότητα και το υψηλό επίπεδο εκτέλεσης των μουσικών θεμάτων, ενώ ξάφνιασε ευχάριστα το ακροατήριο με την ευρηματικότητα και πρωτοτυπία των διασκευών του ποικίλου ρεπερτορίου του.

[wpg_thumb]
Το μουσικό συγκρότημα και τους 3 μουσικούς παρουσίασε στο κοινό το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου «Περραιβία» – μουσικός κ. Δημήτρης Τσιαβές.
Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για την Ελασσόνα και τους φίλους της καλής μουσικής.
Στην όμορφη εκδήλωση του συλλόγου «Περραιβία», στην αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Βασίλη Φαρμάκη», το παρών έδωσαν: ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Χαρ. Τσιουβελακίδης, η δασάρχης Ελασσόνας κ. Ζωή Φτίκα, μέλη των διοικήσεων της «Ακαδημίας Χορών», της Λαογραφικής Εταιρίας Ελασσόνας, του Πολιτιστικού Προξενείου, ο διευθυντής του γυμναστηρίου «Αθλοκίνηση» κ. Ανδρέας Μπόλος, μέλη της διοίκησης του διοργανωτή συλλόγου, εκπαιδευτικοί, μαθητές, σπουδαστές μουσικής, και αρκετοί φιλόμουσοι της περιοχής.

Add Comment