Ενημέρωση για τις γεωτρήσεις και την κτηνοτροφία

Ενημέρωση αγροτών Ελασσόνας για άδειες γεωτρήσεων από Αντιπεριφέρεια Λάρισας

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών εκδηλώσεων των αγροτών σχετικά με τις άδειες γεωτρήσεων που πραγματοποιεί η Αντιπεριφέρεια Λάρισας, μετά τα Φάρσαλα και τον δήμο Κιλελέρ, ακολουθεί η περιοχή της Ελασσόνας.
Πιο συγκεκριμένα, την ερχόμενη Πέμπτη 8 Μαρτίου και ώρα 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση για τους αγρότες στην
Αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη» στην Ελασσόνα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στελέχη του αρμόδιου Τμήματος Υδροοικονομίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος – Χωρικού Σχεδιασμού, αλλά και της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Λάρισας, θα ενημερώσουν τους αγρότες για τις διαδικασίες έκδοσης άδειας χρήσης νερού για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης.
Η Αντιπεριφέρεια Λάρισας προχωρά έχοντας ως γνώμονα την ανάγκη ενημέρωσης πάνω σε ένα ζήτημα που απασχολεί σημαντικά τους αγρότες, αυτό των αδειών γεωτρήσεων, δεδομένου ότι στην περιοχή μας υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός αγροτών.
Προς αυτή την κατεύθυνση δίνεται βαρύτητα στην άμεση και έγκυρη ενημέρωσή τους σχετικά με τις διαδικασίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού από αρδευτικές γεωτρήσεις – πηγάδια.
Καλούνται οι αγρότες να παρευρεθούν και να πλαισιώσουν την εκδήλωση καθώς τους δίνεται η ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά από τα αρμόδια στελέχη των Υπηρεσιών για το θέμα των αδειών, αλλά και να δώσουν απαντήσεις στις όποιες απορίες και τους προβληματισμούς τους σχετικά με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

 

 

 

Ενημερωτική συνάντηση της Αντιπεριφέρειας Λάρισας σε Βλαχογιάννι για κτηνοτρόφους Ελασσόνας

Σε ενημερωτική συνάντηση κτηνοτρόφων της περιοχής Ελασσόνας που θα πραγματοποιηθεί στο Βλαχογιάννι θα παρευρεθεί η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου, συνοδευόμενη από υπηρεσιακούς παράγοντες των Διευθύνσεων Κτηνιατρικής και Αγροτικής Οικονομίας Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, κατόπιν προσκλήσεως των τοπικών φορέων.

Στην εκδήλωση, που συγκαλούν τη Δευτέρα 5 Μαρτίου και ώρα 7.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Βλαχογιαννίου οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Ελασσόνας, οι κτηνοτρόφοι της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να εκθέσουν τους προβληματισμούς τους για θέματα που απασχολούν τον κλάδο τους.

Add Comment