Με τον Επίκουρο αγωνίζονται το Σάββατο οι γυναίκες στο βόλλεϊ

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Αυλαία της 13ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος της  Α2 γυναικών, με την ομάδα της Ελασσόνας να αγωνίζεται εντός έδρας με τον Επίκουρο Πολίχνης, το Σάββατο 3/3 στις 5:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Ελασσόνας.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά και από τη νίκη ‘’έκπληξη’’ επί του Ωραιόκαστρου  την 12η αγωνιστική, βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και θα επιδιώξει τη νίκη που θα της δώσει όποιες ελπίδες για άνοδο στην Α1 ..
Στο παιχνίδι του 1ου γύρου, η Ελασσόνα κατάφερε να αποδράσει με τον 1 πόντο, αφού έχασε με 3-2 σε ένα ματς πραγματικό …θρίλερ!
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι αθλήτριες του Γ.Σ.Ελασσόνας θα επιδιώξουν τη νίκη, που θα ανεβάσει τη ψυχολογία τους και συγχρόνως θα σταθεροποιήσει τη βαθμολογική τους θέση..
Σίγουρα, πρόκειται για μία δύσκολη αναμέτρηση, με μία ομάδα με καλό αγωνιστικό ρυθμό και έμπειρες παίκτριες, που μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε αντίπαλο στην κατηγορία.
Μεγάλη όμως βοήθεια περιμένουν οι Ελασσονίτισσες και από τον κόσμο, ο οποίος, στα εντός έδρας παιχνίδια, δίνει σημαντική βοήθεια και ώθηση στην ομάδα να αγωνιστεί δυνατά.
Γιαυτό λοιπόν η διοίκηση του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια των αθλητριών ..
Προβλήματα για την ομάδα της Ελασσόνας δεν υπάρχουν και στην συγκεκριμένη αναμέτρηση μάλιστα θα επανέλθει και η Μπούσια Σοφία που απουσίαζε από το παιχνίδι με την Νέα Γενιά..
Εκτός απροόπτου στην αποστολή θα συμμετέχουν οι: Μπούσια Σ.,Πλιάκα, Γκέτσιου,Δίρβα, Κατσαρέ, Τζιούργκανου, Ζιάκου, Κασσελούρη, Παπακώστα, Παναγιώτου, Παπαιωάννου ,Ιόβτσεβα.

Add Comment