Μέσα σε πανηγυρισμούς η κοπή της βασιλόπιτας του Γ.Σ.Ε.Ε.

Του Γιάννη Μουκίδη

Ξεχωριστό το απόγευμα του Σαββάτου για τον Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας, που έφερε δύο νέους νικηφόρους αγώνες για το μπάσκετ και το βόλεϊ του συλλόγου, παρουσία πολλών φιλάθλων στις κερκίδες του Κλειστού της Ελασσόνας.
Η ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ.Ε.Ε. κέρδισε με 78 – 73 την Ανάληψη Βόλου και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, πρώτη στη βαθμολογία. Οι γυναίκες του βόλεϊ του Γ.Σ.Ε.Ε. επικράτησαν με 3 – 0 του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών και κατοχύρωσαν την παρουσία τους στην εξάδα του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.


Στο τέλος των δυο αγώνων, μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα και στον απόηχο των επιτυχιών του συλλόγου, ο πρόεδρος του Γ.Σ.Ε.Ε. κ. Δημήτρης Σαμόλαδος, πλαισιωμένος από τα μέλη της διοίκησης, έκοψε την βασιλόπιτα του 2012, ευχόμενος να συνεχιστούν οι επιτυχίες του Γ.Σ.Ε.Ε. σε όλα του τα τμήματα.
Στην εκδήλωση, το παρών έδωσαν: ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Χαρ. Τσιουβελακίδης, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΘ κ. Ζήσης Δότας, οι μπασκετμπολίστες και οι βολεϊμπολίστριες του Γ.Σ.Ε.Ε., οι προπονητές τους κ. Ποντίκας και κ. Παναγιώτου αντίστοιχα, τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου και αρκετοί φίλαθλοι και γονείς.

Add Comment