Κατάθεση δικαιολογητικών από φορείς για δωρεάν διανομή τροφίμων

Με τη διανομή 50 τόνων φέτας την επόμενη Πέμπτη στην Ελασσόνα και την επόμενη Παρασκευή στη Λάρισα, ολοκληρώνεται το Πρόγραμμα της Δωρεάν Διανομής Τροφίμων για το 2011, που υλοποιεί η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Ήδη αρκετοί νέοι φορείς εκδηλώνουν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα του 2012 και να εξασφαλίσουν έτσι δωρεάν τρόφιμα για τα μέλη τους.

Ως φορείς υλοποίησης ορίζονται Φιλανθρωπικά Ιδρύματα, Ιερές Μητροπόλεις, οι Σύλλογοι Πολυτέκνων – Τριτέκνων, Σύλλογοι Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες , Χρονίως Πασχόντων, Ψυχικά Πασχόντων κ.λ.π. Σύλλογοι αθίγγανων, Δήμοι και Κοινότητες ορεινών και μειονεκτικών περιοχών ή δημοτών που επλήγησαν από θεομηνίες.

Τα τρόφιμα που διανεμήθηκαν το 2011 είναι μακαρόνια, ρύζι, τυρί φέτα και γραβιέρα.

Δικαιολογητικά για το νέο Πρόγραμμα Διανομής Τροφίμων για το 2012

 

Μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2012 μπορούν οι φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο νέο Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων για το 2012 να υποβάλλουν τα σχετικά δικαιολογητικά.

Καλούνται οι φορείς να συγκεντρώσουν έγκαιρα τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τα μέλη τους ,εφ’ όσον αυτά πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, (σύμφωνα με την 22830/05-04-2011 ΚΥΑ) και να τα προσκομίσουν στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής μέχρι τις 31 Μαρτίου 2012.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι: Αίτηση, Εκκαθαριστικό Σημείωμα, Φωτοτυπία Ταυτότητας, Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης και Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας (μόνο για Δήμους).

Add Comment