Αυλαία 1ου γύρου με Ερμή Δράμας στο βόλεϊ ο ΓΣΕΕ

Τον Ερμή Δράμας αντιμετωπίζει η Ελασσόνα το Σάββατο 21/01 στις 17:00 μ.μ στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 Γυναικών Βόλεϊ..
Η ομάδα της Δράμας είναι από τις πιο φορμαρισμένες της κατηγορίας αυτή τη χρονική στιγμή, αφού τα τελευταία 3 παιχνίδια του, τα έχασε στο τάι-μπρέικ..μάλιστα τη τελευταία αγωνιστική παραλίγο να κάνει την έκπληξη, αφού στην έδρα της έχασε από το Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου με 3-2!
Η ομάδα της Ελασσόνας, μετά από την νίκη στα Γιάννενα εναντίον της Φ.Ε.Ι,θα επιδιώξει να τελειώσει τον 1ο γύρο με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα και να σταθεροποιηθεί βαθμολογικά μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού..
Για την ομάδα του Βάιου Παναγιώτου, εκτός από την αρχηγό Μπούσια Χάιδω, απούσα θα είναι και η  Ιόβτσεβα και στην αποστολή θα προτιμηθεί η 14χρονη  Παπαϊωάννου, πασαδορος των κορασίδων..

Η διοίκηση της ομάδας για άλλη μία αγωνιστική καλεί το φίλαθλο κοινό της πόλης να παρευρεθεί στο κλειστό Γυμναστήριο για τον σημαντικό αυτόν αγώνα .
Οι παίκτριες που θα απαρτίζουν την αποστολή του αγώνα με τον Ερμή είναι :Πλιάκα, Κατσαρέ, Μπούσια Σ., Δίρβα, Γκέτσιου, Ζιάκου, Τζιούργκανου, Παπακώστα, Κασσελούρη, Παναγιώτου Παπαιωάννου,Ουσταμπασίδη.

Add Comment