Με τα Ιωάννινα αγωνίζεται το Σάββατο ο ΓΣΕΕ στο βόλεϊ

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α2 ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σε ένα δύσκολο και με την απόλυτη έννοια του ντέρμπυ, η γυναικεία ομάδα του Γ.Σ.Ελασσόνας, ταξιδεύει στην πόλη των Ιωαννίνων ,όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα το Σάββατο 14/1/ 12 στις 18:00 μ.μ στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος βόλεϊ Α2 Εθνικής κατηγορίας..
Το παιχνίδι, αποκτά ιδιαίτερη σημασία και για τις δύο ομάδες, αφού σε περίπτωση νίκης της Φ.Ε.Ι, οι Γιαννιώτισσες θα πάρουν βαθειά βαθμολογική ανάσα , και θα κάνουν ένα σημαντικότατο βήμα στην υπόθεση παραμονή.. ενώ στην αντίπερα όχθη, σε περίπτωση νίκης της Ελασσόνας,  η ομάδα του Βάιου Παναγιώτου, θα αναρριχηθεί ακόμη ,πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και θα ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον της στην κατηγορία ..άλλωστε μετά ακολουθούν στην έδρα της τρεις συνεχόμενοι αγώνες ( Δράμα, Ωραιόκαστρο,Γιαννιτσά)..
Η ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της καθόλη την εβδομάδα, με τον προπονητή της ομάδας να δηλώνει ικανοποιημένος από τη συμμετοχή και αγωνιστική διάθεση των παικτριών, οι οποίες έχουν κατανοήσει τη σημασία του αγώνα και παρουσίασαν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο όλη την εβδομάδα..
Προβλήματα τραυματισμού δεν υπάρχουν ,εκτός βέβαια της Μπούσια Χάιδω της αρχηγού η οποία αναρρώνει,και όλες οι παίκτριες θα δώσουν το παρών στο Σαββατιάτικο παιχνίδι.
Η αποστολή για τα Γιάννενα θα αποτελείται από τις:

Πλιάκα, Ζιάκου, Γκέτσιου, Μπούσια Σ, Κατσαρέ, Δίρβα, Ιοβτσεβα, Παναγιώτου, Κασσελούρη, Παπακώστα, Ουσταμπασίδη,Τζιούργκανου.

8η Αγωνιστική 14/01/12
ΕΟ Σταυρούπολης – ΕΣΟΠ Επίκουρος
ΑΣ Άρης – ΜΑΣ Νέα Γενιά
ΦΕ Ιωαννίνων – ΓΣ Ένωση Ελασσόνας
ΣΦΒ Ερμής – ΔΑΣ Ωραιοκάστρου
ΓΑΣ Μεγ. Αλέξανδρος – ΓΣ Δράμας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου 18 (19-5)
2. Ε.Ο. Σταυρούπολης 18 (19-7)
3. Άρης 18 (19-7)
4. Επίκουρος 16 (18-9)
5. Νέα Γενιά 9 (12-13)
6. Γ.Σ. Ένωση Ελασσόνας 7 (11-17)
7. Μέγας Αλέξανδρος 7 (12-18)
8. Φ.Ε. Ιωαννίνων 5 (9-19)
9. Γ.Σ. Δράμας 4 (8-20)
10. Ερμής Δράμας 3 (8-21)

Add Comment