Επιτυχημένη αιμοδοσία στην Ελασσόνα – 65 νέες φιάλες στην Τράπεζα Αίματος «Μιχάλης Πιτένης»

του Γιάννη Μουκίδη

Επιτυχημένη ήταν η εθελοντική αιμοδοσία (1η για το 2018) που συνδιοργάνωσαν η Λαογραφική – Αρχαιολογική Εταιρία Ελασσόνας με τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Ελασσόνας, δημιουργώντας από κοινού, εδώ και αρκετά χρόνια, την Τράπεζα Αίματος «ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΙΤΕΝΗΣ».
Στην αιμοδοσία, που έγινε πρόσφατα στην αίθουσα της Λαογραφικής Εταιρίας (Βουλγαροκτόνου 23), το κινητό συνεργείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας συνέλεξε 65 νέες φιάλες αίματος, αφού αρκετοί ευαισθητοποιημένοι Ελασσονίτες και όχι μόνο, παλαιοί και νέοι εθελοντές αιμοδότες προσήλθαν για να δώσουν αίμα. 
Χαρακτηριστικά, τα όσα αναφέρονται σε ευχαριστήρια ανακοίνωση της διοίκησης της Λαογραφικής – Αρχαιολογικής Εταιρίας Ελασσόνας:
«Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους αιμοδότες που για ακόμη μια φορά, πιστοί στις αξίες του εθελοντισμού, έδωσαν το δυναμικό τους “παρών” στην Εθελοντική Αιμοδοσία “ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΙΤΕΝΗΣ” και συγκεντρώθηκαν 65 μονάδες αίματος. Καλωσορίζουμε και ευχαριστούμε τους αρκετούς νέους αιμοδότες γιατί με την συμμετοχή τους μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για προσφορά στους συνανθρώπους μας. Επίσης, ευχαριστούμε και το προσωπικό της αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας για τη βοήθεια και την αγαστή συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος να ευχαριστήσουμε και τους αιμοδότες μας που…δεν ήταν δυνατό να προσφέρουν το αίμα τους για διάφορους λόγους αλλά και τους πολυάριθμους φίλους μας και μέσα επικοινωνίας που στήριξαν την δράση, κοινοποιώντας την στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Δίνουμε ραντεβού στην επόμενη αιμοδοσία μας τον Οκτώβριο του 2018». 

[wpg_thumb]

Add Comment