Νέο σεμινάριο Μουσικοθεραπείας στο ΚΠΕ Ελασσόνας

Το ΚΠΕ Κισσάβου – Ελασσόνας στο πλαίσιο της Δια Βίου Μάθησης θα οργανώσει διήμερο επιμορφωτικό πρόγραμμα ενηλίκων 12 ωρών με θέμα «Μουσικοθεραπεία». Με το πρόγραμμα αυτό επιδιώκεται η ενημέρωση σχετικά με το γνωστικό αντικείμενο της Μουσικοθεραπείας, καθώς και η  εξοικείωση πάνω σε διάφορα είδη και τεχνικές μουσικοθεραπείας.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε παιδαγωγούς, ειδικούς ψυχικής υγείας και ανθρωπιστικών επαγγελμάτων, μουσικούς, φοιτητές, γονείς, και σε όσους έχουν ενδιαφέρον για τη Μουσικοθεραπεία σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο.
Τα μαθήματα του προγράμματος θα διεξάγονται  από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 (απόγευμα) έως το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 (μεσημέρι) στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, στη διεύθυνση Χρ. Βλαχοδήμου 1 (Κτίριο ΚΕΔΕ) στην Ελασσόνα.
Η ανάπτυξη του επιμορφωτικού προγράμματος θα υποστηριχθεί από ειδικό επιστήμονα, που δραστηριοποιείται στο χώρο της εφαρμοζόμενης Μουσικοθεραπείας.
Στο επιμορφωτικό πρόγραμμα θα συμμετάσχουν τριάντα (30) ενήλικες. Οι επιμορφούμενοι θα επιλεγούν κατά σειρά προτεραιότητας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής. Η παρακολούθηση των μαθημάτων θα είναι υποχρεωτική και για τις δύο ημέρες διάρκειας του προγράμματος.
Μέσα από το ΤΔΕ του ΚΠΕ Κισσάβου – Ελασσόνας θα καλυφθούν: α) οι αμοιβές των εισηγητών καθώς και τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής τους β) τα έξοδα διατροφής των συμμετεχόντων (ένα ελαφρύ γεύμα ή δείπνο ανά ημέρα προγράμματος) και γ) οι υποστηρικτικές δαπάνες του προγράμματος (αναλώσιμα – χαρτικά, εκτυπώσεις, έξοδα καθαριότητας).
Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στο σεμινάριο θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Κισσάβου – Ελασσόνας (http://thess.pde.sch.gr/kpe) και να τη στείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση email: kpe@ thess.pde.sch.gr) ή με φαξ (24930-29570), μέχρι την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011.
Ο Υπεύθυνος του ΚΠΕ

Σπύρος Αναγνωστάκης

Add Comment