Ήττα με 3-0 για τον ΓΣΕΕ στη Σταυρούπολη

Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, η ομάδα της Ελασσόνας ηττήθηκε από τη ομάδα της Σταυρούπολης με 3-0 σετ (25-18, 25-13,25-22).
Η Ελασσόνα,ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και μέχρι και τον 17ο πόντο ήταν μπροστά στο σκορ, αλλά κάπου εκεί, η έδρα και η δυναμική της Σταυρούπολης,  η οποία με ένα σερί 5-0 προηγήθηκε 21-17 και τελικά κατάκτησε το σετ με 25-18.
Στο 2ο σετ ο Ε.Ο.Σ. έπαιξε δυναμικά  και κατέκτησε και το 2ο σετ με 25-13, με την ομάδα της Ελασσόνας να αστοχεί σε 6 σέρβις!!
Στο 3ο σετ όλα όμως άλλαξαν ,η Ελασσόνα έδειξε τη πραγματική της αγωνιστική ταυτότητα ,πίεσε στο σερβίς και με καλές επιθέσεις προηγήθηκε με 12-8.. και κάπως έτσι το σκορ πήγε έως και στο 22-22, αλλά εκεί, η εμπειρία των γηπεδούχων και τα τρία συνεχόμενα λάθη της Ελασσόνας, της στέρησαν τη κατάκτηση του 3ου σετ.
Ο Γ .Σ. Ελασσόνας, για άλλη μία αγωνιστική εκτός έδρας, παρατάχθηκε με δύο σημαντικές απουσίες, Πλιάκα –Μπούσια Σόφη, ιδιαίτερα δε το κενό της νεαρής Κεντρικής Έλασσονίτισσας, ήταν σημαντικό αφού με αυτή στη σύνθεσή της, η ομάδα παρουσιάζεται πιο δυνατή στο φιλέ και ιδιαίτερα στο μπλοκ.
Εκτός της Δίρβας, που για μία άλλη αγωνιστική ξεχώρισε, θετική παρουσία είχαν και η πασαδόρος Ιόβτσεβα και η Τζιούργκανου, από τη θέση του κεντρικού μπλοκέρ…

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Παναγιώτου): Μπούσια Χ,Τζιούργκανου, Γκέτσιου, Δίρβα, Κατσαρέ, Κασσελούρη, Ιόβτσεβα, Ζιάκου (λ), Παπακώστα, Παπαιωάννου Ασημίνα…

Add Comment