Στον Κοκκινοπηλό για τον Faethon Olympus Marathon ο Γ. Κατσιαντώνης

Κατσιαντώνης : Όλοι οι ουρανοδρομείς κατέκτησαν με σεβασμό τις κορυφές του Ολύμπου”

“Έστησαν καρτέρι στην ιστορία, ακολούθησαν τα χνάρια που άφησε ο γιος του Ήλιου, ο Φαέθων, έσκισαν τις πλαγιές του Θεσσαλικού Ολύμπου και ακροβάτησαν μεταξύ γης και ουρανού. Οι ουρανοδρομείς του 7ου Faethon Olympus Marathon, έγραψαν τη δική τους ιστορία κατακτώντας τις μεγαλοπρεπείς κορυφές του Μυθικού Βουνού των Θεών”.

Για τη μεγαλειώδη συμμετοχή των 600 και πλέον δρομέων, που έδωσαν την ψυχή τους και το σώμα τους για να καταφέρουν να αγγίξουν τον ήλιο, και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, μίλησε με θαυμασμό ο Βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης, που καταχειροκρότησε τους “φτερωτούς” αθλητές για το σεβασμό τους, την αγάπη τους, και τις υψηλές προσδοκίες που επισφράγισαν για μία ακόμη χρονιά το θεσμό του ορεινού Μαραθωνίου, στον Κοκκινοπηλό Ελασσόνας.

“Φαντάζει ακατόρθωτο για όλους εμάς που κοιτάμε με δέος τον περήφανο και επιβλητικό Όλυμπο, το πως μπορεί κάποιος να κατακτήσει την κορυφή του. Και όμως όταν αποτελεί για κάποιον ύψιστος συμβολικός στόχος η προβολή του και η αξία του σε πανανθρώπινο επίπεδο, τότε η καρδιά ξεκουράζει τα βήματα σου, και το όνειρο γίνεται πραγματικότητα” ανέφερε ο Γιώργος Κατσιαντώνης , ευχαριστώντας όλους τους δρομείς που συμμετείχαν στον αγώνα .

Συνεχάρη μέσα από την καρδιά τους εμπνευστές και διοργανωτές του θεσμού, που “γέννησαν”, ανέπτυξαν και εξύψωσαν στο “ψηλότερο” σημείο τον αγώνα ορεινού τρεξίματος, το ” Faethon Olympus Marathon” , διαγράφοντας έτσι τη δική τους ξεχωριστή πορεία, στην έμπρακτη στήριξη του τόπου τους, μέσα από την προβολή του Ολύμπου, του πολιτισμού, και των ιδανικών της περιοχής.

[wpg_thumb]

Add Comment